26 Март, 2019 13:28 1 476 1

В Косово: Трябваше да победим България

  • косово-
  • българия-
  • шаланд-
  • равенство-
  • квалификация-
  • резултат

"Не мога да съм доволен от крайния резултат", заяви треньорът Бернар Шаланд

В Косово: Трябваше да победим България - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Косово Бернар Шаланд коментира равенството 1:1 с България и призна, че не е доволен от крайния резултат.

„Не съм доволен от равенството. Имахме доста възможности да отбележим. Имахме добро владеене на топката. Създадохме отлични шансове, но отбелязахме само един гол. Опитвахме много. България се защитаваше достатъчно добре. Опитахме се да намерим решение на играта, която България предложи. Не мога да съм доволен от крайния резултат“, коментира Шаланд.

„България поведе в резултата и се опитваше да съхрани аванса си. Срещу Черна гора България демонстрира коренно различна игра, след като губеше в резултата с 0:1.

Ние принудихме съперника да играе по подобен начин. Това е добър резултат за България, но мисля, че като треньор на Косово не трябва да говоря за България, а за нашия отбор. Свършихме добра работа, но не успяхме да завършим достатъчно ефективно нашите атаки“, добави той.

„Отборите в групата са с изравнени възможности“, каза още Шаланд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    1 0 Отговор
    и Георги трябваше да е Албърт а не Албертович ама си е