Last news in Fakti

28 Март, 2019 11:28 2 680 0

Макгрегър се отказал заради секс скандал?

  • макгрегър-
  • отказване-
  • секс скандал-
  • обвинение-
  • сексуално насилие-
  • ufc

Ирландецът може да бъде обвинен в сексуално насилие

Макгрегър се отказал заради секс скандал? - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият шампион на UFC Конър Макгрегър може да се окаже виновен по обвинение в сексуално насилие. Според „Ню Йорк Таймс“ ирландецът е разследван от полицията в Дъблин заради инцидент от месец декември 2018 година.

В началото на тази година Макгрегър беше арестуван, но освободен след проведения разпит. За момента няма официално предявени обвинения срещу 30-годишния боец. От екипа на ирландеца засега отказват коментари по изнесената информация от авторитетното американско издание.

Както е известно, Конър Макгрегър обяви прекратяването на кариерата си в ММА, а в социалните мрежи започнаха да питат дали обвиненията в изнасилване не са причина за това, макар че решението му беше очаквано, след като от UFC отказаха да му предоставят акции в организацията. Очаква се сега ирландецът да се прехвърли в кеча.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА