3 349 1

Пореден тежък удар за Владо Стоянов

Вратарят на Лудогорец претърпя още една операция на коляното

Пореден тежък удар за Владо Стоянов
Снимка: БГНЕС

Премеждията за вратаря Владислав Стоянов продължават. Най-новият ужас пред стража на Лудогорец е, че ще е обездвижен един месец. Това се налага след поредната му операция на коляното. Стоянов отново се подложи на интервенция в Барселона заради усложнения.

Припомняме, че той получи тежка контузия на лагер с националния отбор през март 2017 г., преди световната квалификация с Холандия в София. Последва операция в Румъния, но след настъпило усложнение имаше опасност Стоянов дори да загуби крака си. Впоследствие перничанинът беше опериран няколко пъти в Барселона.

Сега кракът му е обездвижен за месец. След това Стоянов ще бъде на нови прегледи в Барселона, след което ще започне раздвижването.

Лекарите дават гаранция на 31-годишния вратар, че ако не се получи нова инфекция, то това ще бъде последната му операция и най-после ще може да се завърне на футболния терен.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ахмедчо
    Отговор
    1 07:34  21.04.19
    като се разболеят някои и хукват задължително по чужбините...абе хора, в бг има прекрасни специалисти и апаратури, достатъчно е да намерите инфо и да ги откриете ..Какви барЦелони/марцелони..Клиниката в БГ която е над нивото на БарЦелоните в Бг се казва Полимед а прекрасния специалист–д–р Букарев, лекар над световното равнище, също и колегите му от екипаса може би екип номер номер едно в Европа, специализиран до съвършенство по смяна на тазобедрени и коленни стави...стига с тези размотавания по израели , турции и прочие лапачи на пари..скубят ви, не проумявате ли...категорично съм сигурен че това няма да е последната операция на Влади Стоянов, на когото съм голям фен както и на Лудогорец, ще го скубят още и още и още....златната рибка тези комерсиализирани т.н. западняци няма как да я пропуснат и едва ли ги е еня за здравето на някакво си вратарче от бг...за тях той е никой никаква звезда..те звезди си имат в изобилие..

Напиши коментар:


Публикувай