18 Април, 2019 13:01 1 752 3

Колев: Не бях готов за това, което заварих в Левски

  • колев-
  • промени-
  • обстановка-
  • левски-
  • бъдеще

"Никой не е женен за Левски", заяви изпълнителният директор на "сините"

Колев: Не бях готов за това, което заварих в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че кардиналните промени на "Герена" ще започнат след края на сезона. Колев направи кратка равносметка на престоя си на ръководния пост във вековния клуб от януари насам и довери за онова, което предстои в близко бъдеще.

„Трудно е, изключително трудно е. Ако кажа, че съм бил подготвен, ще излъжа. Очаквах да е трудно, но не е и това, което заварих, и разбира се, липсата на търпение, на толерантност са неща, които всъщност са нещо нормално за обстановката в Левски. Нормално е да ме засипват и критики, въпреки че още няма 100 дни, откакто съм в Левски. Това разбира се, не е оправдание, както и тежката ситуация, в която е Левски. Единственото, което един човек може да направи, е да си следва сляпо принципите и това, в което вярва, и да работи всеотдайно от сутрин до вечер, а и повече“, каза Колев в интервю за предаването „Домът на футбола“ по Диема Спорт.

„В крайна сметка, ако няма резултати, никой не е женен за Левски. Така че, аз съм длъжен да свърша това, което смятам за правилно и това, което ми се позволи. Оттам-насетне, да заповяда следващият“, заяви Колев.

„Няма да стават поетапно кардиналните промени. В момента паралелно с цялата всекидневна дейност, аз се занимавам да подготвям тези промени – те са свързани с преструктурирането на администрацията и с персонални промени. Това ще се случи след края на сезона, което е най-нормалното нещо. Все пак, аз дойдох в момент, в който предстоеше началото на пролетния полусезон. Трябваше да опозная обстановката и да опозная и хората тук, за да направя верните изводи, за да преценя, с кого можем да продължим напред и с кого ще се разделим. Тепърва предстоят промените, които всички очакват. А дали те ще са за добро, ще видим следващия сезон“, обясни ръководителят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И така и така нататък

    2 2 Отговор
    То и левскарите не са готови за Павел Колев - явно ще бъде поредният от серията лумпени начело на тимът, нямаше как да бъде по друг начин - божкова подлога да сътвори нещо стойностно ?
  • 2 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Една петичка искам да отнесЪт в дербито!
  • 3 народна поговорка

    0 0 Отговор
    Павка, ти чувал ли си българската поговорка "що ти трябваше на байр лозе", какво ти беше в БФС, втори след Боби Михайлов, облизваше пръстите от кацата с меда, а сега само храчки, ти вероятно си очаквал само хвалебствия, добро момче си, а с добрина не става поне в Левски, там си трябва железен юмрук и непукизъм, затова хващай гората час по скоро, докато не са влезнали онези лумпени от София Запад да ти свалят сакото в някой прекрасен слънчев ден.