Last news in Fakti

19 Април, 2019 01:00 1 686 0

Ювентус и Конте започнаха разговори

  • алегри-
  • конте-
  • ювентус-
  • завръщане-
  • преговори-
  • ръководство

"Старата госпожа" иска да разбере как Конте гледа на възможността отново да води отбора

Ювентус и Конте започнаха разговори - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Ювентус е започнало предварителни разговори с Антонио Конте за евентуалното му завръщане начело на тима. В информацията на "Sky Sports" се уточнява, че шефовете на "Старата госпожа" все още не са решили дали да се разделят през лятото с Масимилиано Алегри.

От Юве са искали да разберат как гледа Конте на възможността отново да води отбора, с който спечели три титли в Серия "А" между 2011 и 2014 година. Смята се, че той иска да се върне в Италия, след като за последно беше начело на Челси и стана шампион през 2017 година.

Конте е и бивш футболист на Ювентус. Той има над 400 мача с екипа на "бианконерите". Интерес към него проявява и Интер. Говори се, че за момента единствената пречка специалистът да подпише с "нерадзурите" са сериозните му финансови претенции.

Колкото до Алегри, той е категоричен, че ще остане в Юве и през следващия сезон. Същото твърди и президентът на клуба Андреа Аниели, но медиите се съмняват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА