Last news in Fakti

19 Април, 2019 16:58 1 505 13

Пенев: Отбори се съюзяват срещу ЦСКА

  • пенев-
  • съдия-
  • левски-
  • цска-
  • вечно дерби-
  • бфс-
  • критика

"Няма да спра да говоря срещу съдиите и БФС, защото ни пречат", заяви наставникът на ЦСКА

Пенев: Отбори се съюзяват срещу ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференцията си преди дербито с Левски, което е утре от 17:15 часа на "Васил Левски". И при днешната медийна изява на треньора на "червените" акцент бяха съдиите, които той непрекъснато критикува. "Няма да спра, ако продължават по този начин", размаха им пръст Пенев.

За рефер на дербито утре е назначен Станислав Тодоров от Шумен.

Пенев този път не само критикува съдиите, а и нападна отборите от първата шестица без да уточнява кои точно. Според него имало клубове, които са съюзени и играят срещу ЦСКА.

"Влизаме в мача с Левски като основен конкурент за титлата. Радваме се на добрите резултати, доволни сме и искаме да продължим в същата линия. Длъжни сме да се справим. Убеден съм, че ще имаме добър резултат. Винаги има “жертви” след мачовете, но ще се справим. Не искам да хваля никой и да си слагаме излишно медали, но отборът играе добре. Повиши нивото, което ме радва. За кратко изградихме стил, който ще надграждаме. Работим за да спечелим всички мачове. Никакво подценяване, както онзи ден в първите 15-20 минути. Подаръци не искам да се правят. Ако са по-добри, да спечелят. Но абсолютно никакви подаръци", коментира Пенев.

"Един футболен мач има три знака. Винаги гоним победата. Не е невъзможно да се получи и друго, но не го мислим. Футболистите разбират, че отпускането не трябва да се повтаря - нито в началото, нито в средата, нито в края на мача. Разчитам на абсолютно всички футболисти. Те са с договор и до последния ден трябва да си поемат задълженията", каза Пенев, след което коментира назначението на Станислав Тодоров: "Много закъсняхте с този въпрос. Онзи ден коментатора казва “дано основната тема не са съдиите”. Първото му изречение е това. Току-що бяхме изпълнили център. Какво повече да коментирам? Пишете смело, коментирайте! Или имате забрана? Не искам да се занимавам със съдии и БФС, но няма да спра, ако продължават по този начин. Тези пречат. Лошото и жалкото е, че го правят нарочно, с цел. Затова футболът е на доста ниско ниво - и клубен, и национален. Ще уточним какво ще пием - шуменско ли, софийско ли? Първо трябва да ограничим действията на определени хора, които ръководят мачовете. Да знаят кога се показва и кога не картон. Съгласен съм да се показват, но критерият да е еднакъв. А сега критерият е различен. Има съдии, които се държат много нагло и арогантно, усмихват ти се тъничко и знаят, че няма да отсъстват от терените”, добави треньорът на ЦСКА.

След това последва въпрос дали смята, че Левски все още е в борбата за титлата, на което червеният наставник отговори:

“Загубиха онзи ден мача от директен противник, но остават много мачове и не изключвам нито един отбор. Всеки от шестицата се бори за нещо. Никакво подценяване. Има отбори, които са съюзени и играят срещу нас. Това не е нищо ново. Просто исках да го кажа.

В момента съюзените отбори са от топ 6. Защо се правите на разсеяни? Нека излезе от вашия вестник, телевизия, медия…

Но преследваме и двете цели - няма от два стола на земята. Към момента се справяме. Никакво отказване и докъдето имаме сили. Казал съм го на момчетата: драма никаква. Въпросът е да работим добре и да надграждаме. Кой не е застрахован от загуба? Манчестър Сити загубиха ли? С милиарди. Радвам се на отбора, с който работя”, завърши Любо Пенев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатаната

    10 4 Отговор
    Не те дочетох, но ви гледах с Берое, кажи нещо за съдиите и за този мач.
  • 2 ГОСТ

    8 6 Отговор
    И аз не четох ,но се сетих за комунистите.Трябва да има някакъв враг по-сплотени ставаме някак.
  • 3 ккк

    12 7 Отговор
    Аз по голям мрънкалник май не помня да е имало в нашето първенство.
  • 4 Чинга чук

    7 1 Отговор
    Едно Лавчис дъвчеше същата ,, дъвка" !
  • 5 1912

    12 7 Отговор
    Когато съдиите ви бутаха всеки мач,когато ви даваха дузпи-не се оплаквахте,сега чичовото не е спрял да реве,айде заминавайте си в Ловеч.
  • 6 хаа ха

    12 5 Отговор
    Който не си пие хапчетата е така...!! Параноята е тежка болест..
  • 7 Гост

    6 5 Отговор
    Четвърти километър го зове
  • 8 До чорбата

    12 4 Отговор
    Ама вие сте Литекс
  • 9 Диамантената ръка

    5 2 Отговор
    Тоя е г*си мрънкача. Женчо абсолютен
  • 10 игрален филм

    1 1 Отговор
    Теория на конспирацията.
  • 11 цЕсКи лЕсЕкА

    2 1 Отговор
    Не прочетох статията,но омразата която споделят Б.Михайлов и други силни на денят в БФС с Пенев е нормално да носи пречки на отборо който води той! А,че Гелосаният и новият в Левски имаха свойте НЕ сбъднати моменти с ЦСКА и е нормално да правят сговор срещу Армейците! Единият като член на управителният съвет преди години другият като собственик преди! В цялата работа аз симпатизирам на Пенев защото все някой трябва да започне да говори в тази република Левскария!
  • 12 ватман

    2 1 Отговор
    Муууууууууу.....гей арена виваком не ви чуваааамммм........тцтцтцт
  • 13 Левскар

    0 0 Отговор
    Чичовото е паляк и мрънкяч