21 Април, 2019 11:11 2 100 3

Дерменджиев: Левски може да съжалява

  • треньор-
  • георги дерменджиев-
  • левски-
  • цска-
  • равенство-
  • първа лига-
  • бг футбол

Треньорът на сините коментира играта на отбора си след мача от 4-ия кръг на шампионския плейоф

Дерменджиев: Левски може да съжалява - 1
Снимки: БГНЕС

Наставникът на Левски - Георги Дерменджиев, заяви след нулевото равенство с ЦСКА-София, че неговият отбор може да съжалява за положенията, които не е успял да отбележи, пише Sportal.

“Нямахме много голови ситуации, но ако бяхме вкарали тези 2-3 положения, резултатът щеше да бъде различен. Отборът се стара много, за да извоюваме победата, но за жалост не успяхме. Щом не сме ги вкарали, има някаква причина. Най-вероятно топката не е насочена както трябва. Не знам защо толкова голямо значение се отделя на сгъстените мачове. Мисля, че Левски се справи добре и може да съжаляваме за пропуснатите положения", каза той след мача, завършил 0:0.

"Политиката на отбора е да налага момчета от школата. Младите футболисти, които показват качества, ще получават шанс. Всеки един играч е ценен и затова повтарям на футболистите, че винаги трябва да бъдат готови. Излезе някакъв клип на Горанов преди четири години. Нека го забравим и да гледаме по-реално на нещата. Всички в Левски заставаме зад играча. Той е много сериозно момче. Стига сме говорили за това. Вече няколко минути го правим. Нека оставим съдиите да свирят това, което виждат. Скача се за някакъв тъч, който въобще не влияе на играта”, каза още треньорът на “сините”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    4 0 Отговор
    Каква е причината - куците коне са причината.
  • 2 цЕсКи лЕсЕкА

    0 2 Отговор
    Единственото за което може Левски да съжалява е,че ЦСКА не си вкара автогол за трети път в дербито! Без автогол Левски няма как да победи!
  • 3 Иво

    0 1 Отговор
    МНОГО ПЛАЧЕ ТОВА ЛЕКЕ ОТ СЕЛО МИРОВЯНЕ.СЕЛО МИРОВЯНЕ И СЕЛО МИКРЕ РАВНО НА ЛИТЕКС ЛОВЕЧ - ЕТРОПОЛЕ