Last news in Fakti

24 Април, 2019 13:30 1 622 1

Англичани и германци искат Балъков за треньор

  • балъков-
  • треньор-
  • англия-
  • германия-
  • етър

Легендата на българския футбол обяви, че няма да бъде мениджър на Етър, а само треньор

Англичани и германци искат Балъков за треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Красимир Балъков е вариант за треньор на английски и немски отбор. Тимът от Острова се намира в третото ниво на местния футбол (Първа Лига), другият е на второто стъпало в Германия (Втора Бундеслига), пише "Блиц".

Наскоро Балъков обяви, че повече няма да изпълнява ролята на главен мениджър в Етър и остава само като треньор. Не е изключено обаче при оферта от чужбина той да напусне Велико Търново.

"Нека уточним, че става въпрос само за варианти за Англия и Германия. Няма нищо конкретно. Просто Балъков е в полезрението на два клуба, но е още рано да се прогнозира какво ще се случи”, обясняват информаторите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    4 1 Отговор
    Направо ще се сбият за него , може да беше добър футболист но като треньор е от категорията на Стоичков.