Last news in Fakti

26 Април, 2019 11:07 1 585 2

Павел Колев: Няма шанс Петър Хубчев да стане треньор на Левски

  • павел колев-
  • левски-
  • треньор-
  • бфс-
  • петър хубчев-
  • футбол

Георги Дерменджиев остава на позицията си

Павел Колев: Няма шанс Петър Хубчев да стане треньор на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира възможността Петър Хубчев, който напусна БФС, да замени Георги Дерменджиев на треньорската позиция в отбора.

"Аз нямам идея дали оставката на Хубчев е истина. Ние най-малко като клуб можем да знаем подобно нещо. Не се е провеждала среща между Дерменджиев и ръководството относно гаранции за неговото оставане. Говорим само за селекцията в момента. Старши треньорът е наясно, че може да бъде сменен след края на сезона, както и аз, както и всеки един, защото това е Левски. Когато не си постигаш задачите и целите, които са ти поставени, винаги може да си тръгнеш.

Към днешна дата има нулев шанс Петър Хубчев да бъде старши треньор на Левски. Първо, аз смятам, че Хубчев е все още селекционер на националния отбор, нямам информация за обратното. Дори и да се стигне до треньорска рокада при нас, тепърва ще трябва да седнем и да я мотивираме. След това да мислим за варианти за нов треньор. В момента това не е на дневен ред. Селекцията се прави с участието на Георги Дерменджиев. Излишни спекулации са това.

Реален интерес към италиански халф няма. Запитване или оферта към него няма. Наблюдаван е от Патрашку на живо. Не само той, но и други футболисти, правят се доклади. Това е нормално. Нито сме влизали в контакт с него и с неговия клуб, защото не сме сигурни, че това е футболист, който ще ни свърши работа. Гледаме около десет футболисти", поясни Колев пред журналисти, пише topsport.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛУМПЕСТАН

    3 0 Отговор
    ТАЗИ ФИЗИОНОМИЯ, ГОРЕ, НЯМА ДА ДОНЕСЕ НИЩО ХУБАВО НА ЛЕВСКИ.
  • 2 Какъв е

    1 0 Отговор
    този недоклатения, дето дава интервюта? С такива "специалисти" не ни очаква нищо добро.