Last news in Fakti

1 Май, 2019 11:57 1 561 3

Нурмагомедов се завръща на 7 септември

  • завръщане-
  • абдулманап-
  • нурмагомедов-
  • бой-
  • ufc

Това разкри бащата на звездата на UFC

Нурмагомедов се завръща на 7 септември - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов ще се бие на 7 септември в Абу Даби срещу Дъстин Порие. Това обяви баща му Абдулманап.

„Съперникът беше определен – Дъстин Порие. Двубоят е насрочен за 7 септември Обединените арабски емирства. Порие заслужава тази битка, не трябва да омаловажаваме предимствата му“, каза бащата на шампиона.

Нурмагомедов старши вярва, че за момента Конър Макгрегър не бива дори да мисли за реванш с Хабиб.

„Реванш с Макгрегър? Ако той спечели няколко достойни мача - защо не. Не е печелил нищо от 2016 година. Едно нещо искам да кажа - щом веднъж се предадеш, трябва да мълчиш и да се подготвяш за реванш, да се трудиш за него. Мисля, че поне трябва да мине през Джъстин Гатчи или Ислям Махачев“, смята Абдулманап.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой

    12 0 Отговор
    Така е но , той е ирландец и е далеч от мъжкото поведение като 90% от ирландците ! Скачат на бой и като ги натупаш пищят като жени и те топят на ченгетата , жалки шушумиги без чест

    Коментиран от #3

  • 2 petar

    1 0 Отговор
    eyvallah batka prav si
  • 3 Без значение

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Никой":

    Евалата, едно смислено мнение да прочета за целия ден, ирландците са гадни, много гадни и мизерни хора