Last news in Fakti

3 Май, 2019 16:35 2 539 2

Близък до Стойчо Стоилов ще води ЦСКА

  • цска-
  • треньор-
  • добромир митов

Помагат му Димитър Пенев и Люпко Петрович

Близък до Стойчо Стоилов ще води ЦСКА - 1

Добромир Митов е новият треньор на ЦСКА. Той ще изведе "червените" в утрешното гостуване на Черно море след внезапното напускане на Любослав Пенев. До този момент Митов бе помощник-треньор, а преди това треньор в школата на столичани. Митов е близък до главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов. Към момента не е ясно кой ще води ЦСКА в останалите мачове до края на сезона. Ето и официалното съобщение от клуба:

"Армейци, въпреки желанието на клуба да работи в дългосрочен план с наставника Любослав Пенев, днес ние бяхме изненадани от неговото желание за напускане. При така създалата се ситуация ден преди важното ни гостуване на Черно море, обявяваме, че отборът ще бъде воден от досегашния помощник треньор Добромир Митов, а като консултанти със своя опит ще му помагат Димитър Пенев и Люпко Петрович."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    2 0 Отговор
    Отбор,който реално е в борба за шампионската титла е напуснат от треньора си.Това говори много на хората,участвали в "цирка"
  • 2 Натали

    0 0 Отговор
    Стойчо Стоилов е тъп Литекс , Ганчев е провинциалист пейзан и лапач на ДДС