Last news in Fakti

13 Май, 2019 13:02 2 011 4

Божинов: Искам Георги Тодоров да остане!

  • божинов-
  • тодоров-
  • левски-
  • треньор-
  • настроение-
  • уважение-
  • черно море

"Вкара настроение, вкара усмивки в нашите лица", заяви нападателят за треньора на Левски

Божинов: Искам Георги Тодоров да остане! - 1
Снимка: БГНЕС

Валери Божинов не спести похвалите си за новия треньор на Левски Георги Тодоров, след като „сините“ разбиха у дома Черно море с 5:1 в мач от 33-ия кръг на Първа лига. Нападателят даде ценен съвет на ръководството с надеждата Тодоров да остане за постоянно на поста си. Според Божинов точно това е правилният човек за тима, посочвайки доводи за това.

"Честито на отбора, днес момчетата направиха невероятен мач и зарадвахме феновете. Отдавна не бяхме вкарвали толкова голове на "Герена". Уважение и респект към Черно море, но заслужени ги победихме днес. Искам да поздравя и старши треньора Георги Тодоров, който влага сърце и душа в работата си до момента с нас. Вкара настроение, вкара усмивки в нашите лица. Той и щабът му са невероятни хора и идваме всеки ден с усмивка и настроение", коментира Божинов след мача.

"Г-н Тодоров всеки ден говори с футболистите, вдъхва ни увереност, така прави, че дори и младите футболисти да се чувстват звезди. Виждате, че и Стаси, и Деян, всеки един млад футболист влиза и се раздава. Тези млади момчета заслужават да играят. Аз наистина се надявам клубът да направи така, че да остави г-н Тодоров на поста, защото наистина заслужава и мисля, че той е правилният човек за Левски. Той е левскар, дълги години работи тука, играл е в отбора. На Левски му трябва левскар и той е правилният човек. Но има си ръководство, г-н Колев и г-н Бекали решават и заедно с г-н Божков ще определят кой да е треньорът. Но този човек заслужава респект с това, което на нас ни вкарва в главите. Върши си много добре работата и искам да го поздравя за уникалната работа. Липсваха малко усмивките, но благодарение на него ги има. Той е човек с огромен опит зад гърба си, отдавна не е бил треньор на мъжки отбор. Всеки един от нас идва с желание да се раздава, самите футболисти осъзнаха всичко. Той им показа в много разговори с тях какво означава фланелката на Левски и трябва да си оставяш душата на терена. Като сложиш синята фланелка е привилегия. Левски е голям клуб и заслужава уважение", добави нападателят на „сините“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти

    4 0 Отговор
    И малко чалга да ти вкара,там си най добър
  • 2 Анонимен

    4 0 Отговор
    Божи, мислил ли си да идеш да работиш за Маги Халваджиян? Зуека ще ти стане наставник.
  • 3 цЕсКи лЕсЕкА

    2 0 Отговор
    Следващият сезон ще е още един провален такъв за Левски! Така ми се вижда на мене!
  • 4 Петко

    1 0 Отговор
    От изказванията на Георги Тодоров е видно,че ще остане до края на първенството.А колкото до Божинката,мисля че е аут.Защо му позволяват на тоя палячо да се прави на треньор около тъч линията,да дава интервюта,да се прави на ментор,за което получавал по 20000лв месечна заплата.Тия от Левски с изпити мозъци ли са?Да си ходи във Враца,където му е мястото,ако го искат разбира се.