14 Май, 2019 15:28 2 143 0

Дани Алвеш: ПСЖ, взимайте Коутиньо!

  • алвеш-
  • псж-
  • предложение-
  • трансфер-
  • коутиньо-
  • барселона

Халфът на Барселона разочарова от пристигането си на "Камп Ноу"

Дани Алвеш: ПСЖ, взимайте Коутиньо! - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Пари Сен Жермен Даниел Алвеш посъветва шефовете на клуба да привлекат крилото на Барселона Филипе Коутиньо през лятото. Бразилецът се очаква да си тръгне от “Камп Ноу”, след като разочарова с представянето си през тази кампания. Алвеш обаче познава добре качествата на своя сънародник и смята, че той ще се впише добре в състава на парижани.

“Дали бих искал Коутиньо да дойде в ПСЖ? Винаги бих го взел в моя отбор, но нямам нужните пари”, заяви с усмивка Алвеш.

Ветеранът коментира и възможността да завърши кариерата си в своята родина Бразилия.

“Дали бих играл в Бразилия преди да се пенсионирам? Бразилия е история, която сам сътворих. Играл съм там, макар и не много дълго. Не бих казал, че никога няма да се завърна да играя там, няма да чуете подобно нещо от мен”, допълни бранителят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА