15 Май, 2019 15:30 1 777 1

Моуриньо: Проблемите в Юнайтед остават

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • проблеми-
  • погба

"Погба не е единственият виновник", разкри Специалния

Моуриньо: Проблемите в Юнайтед остават - 1
Снимка: БГНЕС

Около половин година след раздялата си с Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не смята, че в отбора има промяна. Именитият треньор беше уволнен през декември заради незадоволителни резултати. Наследилият го Оле Гунар Солскяер преобрази тима и последва серия от силни резултати, но в един момент и тя секна, за да дойде слаб финал на сезона. В крайна сметка “червените дяволи” финишираха шести и няма да играят в Шампионската лига.

“Мога да кажа две неща за Юнайтед. Първо, че времето си каза думата, а второто е, че проблемите все още са там - говоря за играчите, за амбициите, за организацията като цяло”, коментира Моуриньо в интервю за “Екип”.

В последния етап от кариерата си на “Олд Трафорд” португалецът влезе в конфликт с Пол Погба. Сега обаче мениджърът не смята, че само световният шампион носи вина за кризата. “Не мога да кажа “Да”, когато ме попитате дали Пол беше единственият отговорен”, смята Жозе.

За две години и половина начело на Манчестър Юнайтед Моуриньо спечели Купата на Лигата и Лига Европа. При раздялата с него през декември тимът беше на 11 точки от четвъртото място, а при Солскяер отборът остана на 5 пункта от място в ШЛ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 EEEEE

    1 0 Отговор
    ВСЕ ТАЯ