Last news in Fakti

17 Май, 2019 12:30 2 606 3

Кириос: Джокович иска да е Федерер, а Надал не може да губи

  • кириос-
  • надал-
  • джокович-
  • отношения-
  • вердаско-
  • федерер-
  • мнение-
  • скандал-
  • тенис

Австралийският тенисист втрещи с думите си за звездите на тениса

Кириос: Джокович иска да е Федерер, а Надал не може да губи - 1
Снимка: БГНЕС

Скандалният тенисист Ник Кириос даде много откровено интервю пред Бен Ротенбърг от New York Times, в което „разказа играта” на Джокович, Надал и най-вече на Фернандо Вердаско.

"Джокович ли? Мисля, че той има болна амбиция да бъде харесван. Просто иска да бъде Федерер. Толкова много иска да бъде харесван, че не мога да го понасям. Неговото празнуване след победа е толкова странно. Той е невероятен, шампион на спорта, един от най-великите, които някога ще видим. Мисля, че той ще изпревари Федерер по титли от Големия шлем. Но говорим за човек, който една година се оттегли от Australian Open, защото беше прекалено горещо. Колкото и титли да спечели от Големия шлем, никога няма да бъде най-великият за мен", заяви Кириос.

"Играл съм два пъти с него, съжалявам, но ако не можеш да ме победиш, не може да си най-великият на всички времена. Вижте колко тренирам аз и го сравнете...то е нула сравнено с него."

"За мен Федерер винаги ще бъде най-великият на всички времена. Това, което Рафа е направил, също е плашещо. Но Новак ме влудява по лошия начин. Той винаги казва това, което мисли, че трябва да каже, а не това, което мисли наистина. Празнуването му ме убива. Всеки път, като го видя, ... убива ме. Ако играя с него и го бия отново, ще направя празнуването му пред него...ще бъде смешно!"

"Рафаел Надал е моята пълна противоположност, буквално. Всеки път, когато той бие, е ок. Няма да каже нещо лошо, ще отдаде заслуженото на съперника. Но когато го биеш, започва: Той не уважава мен, феновете ми и не уважава играта.

Какво говориш? Буквално играх по този начин, когато те победих предишните пъти и нищо не се е променило. Когато ме победи в Рим преди няколко години, нищо не се промени. Бях същият човек. Не изглежда добре за теб, според мен. И после чичо Тони излиза и казва "липсва му образование". Човече, бил съм 12 години в училище, идиот такъв. Аз съм много образован. Разбирам, че си ядосан, че отново победих семейството ти."

"Вердаско обаче най-много ме побърква, човече. Този човек...дори не искам да говоря затова. Толкова ме отегчава, ядосвам се само като чувам това име. Той е най-арогантният човек изобщо. Не казва здрасти, мисли, че е толкова добър, мисли, че е подарък от Господ. Човече, бекхендът ти е доста средняшки и нека бъдем честни, ти просто удряш топката над мрежата."

"Такива хора ме подлудяват. Няма човечност, няма перспектива. Аз съм тук, толкова съм готин и съм невероятен, защото удрям топката над мрежата. Направи това за мен, направи онова за мен, няма да ти кажа: Здрасти, твърде важен съм. Такива хора. Виждаш ли колко се ядосвам? Убива ме. Влудява ме."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 6 Отговор
    Нищо не разбрах
  • 2 пенко

    2 4 Отговор
    БРАВО , БАБА ТИ ЩЕ СЕ ГОРДЕЕ С ТЕБ !!! НО ЗАПОМНИ , НЯМА НАЙ -"ВЕЛИК СПОРТИСТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА "!?!? ЕДИНСТВЕННО МОЯТ ПРА-ПРА --ПРА- "ДЯДО"- СПАРТАК , ЩЕ Е ВИНАГИ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ -ВЕЛИК -ТА-ВЕЛИК-ТА ВЕЛИК !!!
  • 3 Йух

    5 8 Отговор
    Гнусен грък прави интриги.