19 Май, 2019 05:15 2 024 0

Такава е радостта, когато те викнат за националния отбор (ВИДЕО)

  • ричарлисон-
  • радост-
  • повиквателна-
  • група-
  • бразилия-
  • тите-
  • копа америка

Халфът на Евертън - Ричарлисон, изпадна в екстаз след като чу името си сред избраните от Тите

Такава е радостта, когато те викнат за националния отбор (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Евертън Ричарлисон изпраща много добър сезон, в който вкара 14 гола в Премиър лийг и се превърна в любимец на феновете на "карамелите". Като награда за силното представяне на 22-годишния футболист дойде повиквателната от селекционера на Бразилия Тите, който го включи в състава за Копа Америка.

В интернет се появи любопитно видео, което показа реакцията на Ричарлисон в момента, в който разбра, че е сред избраниците на Тите. Нападателят проследи обявяването на състава по телевизията, заобиколен от свои близки и роднини. Когато чу името си, той скочи на крака и започна да прегръща останалите в стаята, които се радваха не по-малко от него.

Ричарлисон дебютира за "селесао" миналата есен в контрола срещу САЩ. Оттогава е изиграл 8 мача и е вкарал 3 гола за националния тим.

Копа Америка ще се проведе от 14 юни до 7 юли, а Бразилия ще е домакин. Извън състава на петкратните световни шампиони останаха звезди като Марсело, Фабиньо, Лукас Моура, Вилиан и Винисиус Жуниор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА