Last news in Fakti

18 Май, 2019 13:29 1 931 0

Рашфорд лази по нервите на ръководството на Юнайтед

  • рашфорд-
  • манчестър юнайтед-
  • преговори-
  • дразнене-
  • ръководство

Нападателят прекрати преговорите си за нов договор

Рашфорд лази по нервите на ръководството на Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е прекратил преговорите си за нов договор с клуба. Според „Сън“ 21-годишният английски национал е поискал да се убеди в дългосрочните перспективи на клуба, след като мениджърът Оле-Гунар Солскяер планира тотална чистка в състава.

Настоящият договор на Рашфорд с „червените дяволи“ е до лятото на 2020 година, но има опция за автоматичното продължаване на контракта с още една година. Вероятно Юнайтед ще се възползва от тази възможност, ако не се стигне до разбирателство с нападателя.

През завършилия сезон Маркъс Рашфорд изигра 47 мача за Манчестър Юнайтед, като в тях се отличи с 13 гола и девет асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА