Last news in Fakti

20 Май, 2019 10:28 884 0

Реал Мадрид завърши сезона със загуба

  • реал мадрид-
  • зидан-
  • загуба-
  • бетис-
  • морон-
  • родригес

Мадридчани загубиха домакинството си на Бетис с 0:2

Реал Мадрид завърши сезона със загуба - 1
Снимка: БГНЕС

Реал (Мадрид) завърши слабия си сезон в Примера по кошмарен начин. Възпитаниците на Зинедин Зидан загубиха като домакин с 0:2 от Бетис, което бе 18-ото им поражение за сезона във всички турнири.

Това означаваше, че те изравняват негативна серия датираща от 1984/85 и 1995/96 година, когато отново губят по толкова срещи, като единствената разлика е, че тогава го правят в по-малко двубои.

Двата гола за севилци бяха дело на Лорен Морон (61') и Хесе Родригес (75').

В двубоя не игра Гарет Бейл, който изгледа всичките 90 минути от пейката, а това най-вероятно му бе последният мач за Реал (Мадрид).

"Белия балет" завършва сезона на трето място, като се намира на цели 18 точки зад шампиона Барселона, който освен това е и с мач по-малко. Втори е Атлетико (Мадрид) със 76 пункта. Бетис от своя страна е 9-и с 50 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА