Last news in Fakti

21 Май, 2019 15:57 3 917 1

Роналдо предлага Моуриньо на Ювентус

  • роналдо-
  • предложение-
  • алегри-
  • треньор-
  • ювентус-
  • анчелоти

Първоначално Роналдо искал Анчелоти, но сега се е насочил към сънародника си

Роналдо предлага Моуриньо на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Наполи Карло Анчелоти отхвърли възможността да поеме Ювентус, каквито спекулации се появиха в Италия.

“Щастлив съм в Наполи. Имам договор за още две години и смятам да ги изпълня до края”, коментира прочутият специалист.

За неговото идване на “Алианц Стейдиъм” се заговори след публикации, според които е бил посочен като евентуален наследник на Масимилиано Алегри лично от мегазвездата Кристиано Роналдо, който е работил с него в Реал Мадрид между 2013 и 2015 година. Самият Анчелоти познава обстановката в Ювентус, тъй като вече е бил начело на отбора в периода 1999-2001 година.

Според La Gazzetta dello Sport португалецът е дал ново име като препоръка към ръководството за наставник. Той е посочил друг свой бивш треньор в Реал Мадрид - сънародника си Жозе Моуриньо, който е свободен от декември м.г., когато беше освободен от Манчестър Юнайтед. Моуриньо също има опит в Италия, след като беше начело на Интер между 2008 и 2010 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 365

    8 1 Отговор
    Не вярвам, че Юве имат излишни пари за неустойки. Трябва да си идиот да вземеш Мау за треньор...