22 Май, 2019 09:58 1 523 3

Пинто: Чувал съм, че има странни мачове в България

  • цска-
  • левски-
  • пинто-
  • уговорени мачове-
  • първа лига-
  • титла-
  • лудогорец
Пинто: Чувал съм, че има странни мачове в България - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на ЦСКА Рубен Пинто направи интересно изказване след победата на неговия отбор с 2:0 над Левски. Португалецът заяви, че е чувал за странни мачове и резултати, но не пожела да конкретизира кои са те.

“Ще се борим докрай. Стъпка по стъпка. Тук сме. Спечелихме много важен мач. Той беше важен и за феновете. Те са зад нас. Благодаря им! Победата беше и за тях.

В някои мачове играем добре, в други - не чак толкова. Най-важното нещо е победата. Не направихме много добър мач, но спечелихме. А помня един двубой срещу Славия. Тогава направихме много силен мач, но загубихме. За да печелиш, не е нужно да правиш кой знае колко добър мач. Най-важно е да печелиш.

Имахме проблеми с контузии, но смятам, че всички са концентрирани към голямата ни цел. Сплотени сме. Надявам се да запазим формата си. Ще се борим докрай.

През първото полувреме не беше най-добрият ни мач, но през второто ги надиграхме. Играхме повече с топката, искахме победата”, каза Пинто след успеха над Левски.

След това португалецът бе попитан дали са разбрали на почивката резултата от срещата между Ботев Пд и Лудогорец, когато орлите вече водеха с 2:0, а червени и сини играеха при 0:0, на което отговори:

“Не се интересувахме от Ботев - Лудогорец. Трябваше да спечелим задължително. Дали ще победим Ботев, а Лудогорец Черно море - не знаем. Чувал съм за някои странни мачове и резултати, но не искам да говоря за това. Искам да продължим да следваме нашето темпо и нашата битка”, каза Пинто, след което последва логичен въпрос какво има предвид под “странни мачове”.

“Не мога да ви кажа. Аз съм играч. Най-малкото не съм гледал и другия мач. Най-важното нещо е моят отбор и да се борим докрай.

Някои от отборите са по-лежерно настроени. Ние няма какво да губим, а можем да спечелим всичко. Ще оставим сърцата си на терена” отговори португалският полузащитник, допълвайки, че в отбора няма напрежение.

“Какво значи напрежение? Напрежението е върху хората, които нямат пари да си изхранват семействата. При нас е друго. Ние сме професионалисти, без напрежение, трябва да се наслаждаваме на футбола и смятам, че ще го постигнем.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Черепа, Маджо, Джуджака и геройски заг.

    1 1 Отговор
    Ай ся, Глуости !!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Държим да Уточним 🔫

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Черепа, Маджо, Джуджака и геройски заг.":

    Геройски " заграбилите". Е да някой И загинаха.
  • 3 Божкеййй6767

    0 0 Отговор
    То футбола ни се наводни със странни футболисти??