22 Май, 2019 13:28 1 095 2

Бейл: Футболистите сме като роботи

  • реал мадрид-
  • бейл-
  • футбол-
  • играчи-
  • роботи-
  • заповеди

"Не можеш да избираш каквото си поискаш и когато си поискаш", оплака се уелсецът

Бейл: Футболистите сме като роботи - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл беше попитан дали е съгласен с твърдението, че с прекратяването на активните си кариери футболистите възвръщат интимността в живота си.

“Напълно. Като професионален атлет, и в частност в отборна атмосфера, не можеш сам да си нареждаш личната програма, както е в голфа и тениса. Сякаш сме просто роботи. Казват ни къде да бъдем, кога да бъдем, кога да ядем, кога да се отчитаме на треньора. Като че ли, по някакъв начин, губиш своята свобода. Не можеш да избираш каквото си поискаш и когато си поискаш. Така че напълно разбирам защо хората казват това.

От друга страна, футболната кариера е толкова кратка, че трябва да пожертваш тези неща. Когато си дете, не се замисляш много-много. Можеш просто да играеш с приятелите си и да се забавляваш. Когато станеш професионалист, има всякакви видове напрежение - очакванията, негативните хорски приказки за теб през цялото време… Така губиш усещането, което си имал като дете”, сподели Бейл за документалния филм State of Play на BT Sports Films.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кварталния

    4 1 Отговор
    Мърляч, а всички ние дето сме си изгубили свободата за да бачкерим. Ще ме разплачеш
  • 2 Сиромаха

    5 1 Отговор
    Супер Палячо, Ние милиарди те " бачкатори" като като какво сме?????