830 2

Бейл: Футболистите сме като роботи

"Не можеш да избираш каквото си поискаш и когато си поискаш", оплака се уелсецът

Бейл: Футболистите сме като роботи
Снимка: БГНЕС

Звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл беше попитан дали е съгласен с твърдението, че с прекратяването на активните си кариери футболистите възвръщат интимността в живота си.

“Напълно. Като професионален атлет, и в частност в отборна атмосфера, не можеш сам да си нареждаш личната програма, както е в голфа и тениса. Сякаш сме просто роботи. Казват ни къде да бъдем, кога да бъдем, кога да ядем, кога да се отчитаме на треньора. Като че ли, по някакъв начин, губиш своята свобода. Не можеш да избираш каквото си поискаш и когато си поискаш. Така че напълно разбирам защо хората казват това.

От друга страна, футболната кариера е толкова кратка, че трябва да пожертваш тези неща. Когато си дете, не се замисляш много-много. Можеш просто да играеш с приятелите си и да се забавляваш. Когато станеш професионалист, има всякакви видове напрежение - очакванията, негативните хорски приказки за теб през цялото време… Така губиш усещането, което си имал като дете”, сподели Бейл за документалния филм State of Play на BT Sports Films.

Испания
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кварталния
  Отговор
  1 13:38  22.05.19
  Мърляч, а всички ние дето сме си изгубили свободата за да бачкерим. Ще ме разплачеш
 • Сиромаха
  Отговор
  2 14:02  22.05.19
  Супер Палячо, Ние милиарди те " бачкатори" като като какво сме?????

Напиши коментар:


Публикувай