Last news in Fakti

24 Май, 2019 23:50 2 117 3

Стойчо Стоев: Много съм щастлив!

  • лудогорец-
  • шампион-
  • осми пореден път-
  • стойчо стоев-
  • щастлив

Заслугата за титлата е на всички, които работиха за клуба през годината

Стойчо Стоев: Много съм щастлив! - 1
Източник: БГНЕС

“Много съм щастлив от титлата. Заслугата е на всички - Аутуори, Тони Здравков, футболистите, ръководство и всички, които работят в клуба. Преминахме през доста трудности, но успяхме накрая. За мен е по-сладко сега отпреди пет години, може би защото сега се случи в последния кръг, заяви треньорът на шампионите от Лудогорец Стойчо Стоев пред sportal.bg.

Чувствата не могат да се опишат в такива моменти. Надявам се от новия сезон да изглеждаме по-добре с новите попълнения. Предстоят ни мачове в Европа и трябва да се стремим да стигнем възможно най-напред. Футболистите се събраха и успяхме. Не беше лесно последният месец, каза той.

Винаги витае напрежението във въздуха, когато една точка е разликата в класирането, но не мисля, че сме се съмнявали някога, че ще вземем титлата. Може да не сме показали идеален футбол, но в такива мачове е важен характерът. Аз като треньор съм минал през всичко - от осанна до разпни го”, допълни Стоев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Болен

    3 6 Отговор
    Тоя трябва даде гръмне и да си остане вечно щастлив. По нагласен мач от тоя не може да има. Европейската централа трябва да изхвърли Ч. Море защото това е срам за футбола. Виждаме как игра Б. Пловдив и как помиярите от Варна.
  • 2 ДО следващия сезон

    2 1 Отговор
    Гледах и двата мача единият с динамика ,на другия само гардирания и лежане по терена ,шампион не се става с тънки сметки ,трябва да се играе и за публиката иначе губите от зрителите на така или иначе малко гледано БГ първенство.
  • 3 Ники

    1 1 Отговор
    Тоя Стоев трябва да мълчи , щото под негово ръководство отбора е трагедия !! Сега всички ревнаха , че Черно Море бил играл слабо ... мача бил на нагласен ... Защо ? Понеже има за какво да се борят и не са направили още 15 по слаби мача от тоя ... през сезона ? Че аз съм фен на Барса .. втория мач за ШЛ с Ливърпул .. играха по зле от Черно Море а залога беше ФИНАЛ . В Англия некой ревна ли , че Сити си спечели последните сигурно 8 срещи а само един равен и щяха да са 2 ри ... не се говори когато нямаш доказателства , особенно .. че ЦСКА имаха шанс да си ги бият и да станат шампиони ...