Last news in Fakti

25 Май, 2019 09:55 2 366 3

Ювентус следи изкъсо ситуацията със Серхио Рамос

  • серхио рамос-
  • ювентус-
  • реал мадрид-
  • ситуация-
  • трансфер

"Черно-белите" се гласят да приютят Рамос в случай, че напусне Реал Мадрид

Ювентус следи изкъсо ситуацията със Серхио Рамос - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус следи внимателно ситуацията със защитника на Реал Мадрид Серхио Рамос. През последните дни се чуха слухове, че той обмисля да си тръгне от “Сантиаго Бернабеу” през лятото и торинци са готови да го приютят на “Алианц Стейзиъм”, твърдят различни източници в испанските медии.

33-годишният бранител е обтегнал отношенията си с шефовете на Реал след отпадането на тима от Аякс на 1/8-финала в Шампионската лига. Той има договор със столичани до 2021 година и получава заплата в размер на 12,5 милиона на сезон. Освен това цената му не пада под 800 млн евро, но въпреки това в клуба вече са пристигнали оферти за него.

Според информация на “АС”, интерес към Рамос освен от Юве има и от Ливърпул, както и от китайски клубове. Изглежда обаче от италианския шампион са най-настоятелни, а освен това присъствието на Кристиано Роналдо на “Алианц Стейдъм” може да помогне за по-лесното осъществяване на подобен трансфер.

В Юве се нуждаят от подсилване на защитата, след като Андреа Бардзали напуска след края на сезона, бъдещето на Мартин Касерес е неясно, а Джорджо Киелини скоро ще навърши 35 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луд

    5 0 Отговор
    Абе как ги пишете тези милиони?Реална представа имате ли??800млн.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хубенов

    1 0 Отговор
    На Роналдо откупната цена от реал беше 1млр. евро.