Last news in Fakti

27 Май, 2019 15:56 1 220 1

Георги Тодоров: Всичко може да стане срещу Етър

  • тодоров-
  • голове-
  • допускане-
  • левски-
  • плейоф-
  • етър-
  • цска

"Ако пускахме по-малко голове, щяхме да сме шампиони с разлика", заяви наставникът на Левски

Георги Тодоров: Всичко може да стане срещу Етър - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски - Георги Тодоров, заяви преди баража с Етър, че в този мач всичко може да се случи. Именно поради тази причини треньорът призова своите футболисти да бъдат агресивни и да не дават шанс на противника да владее и разиграва топката.

Тодоров отправи остра критика за играта на "сините" в защита, като сподели, че ако Левски през този шампионат беше допуснал попадения в своята врата колкото Лудогорец и ЦСКА, е щял да стане шампион поне с 3-4 точки разлика.

Треньорът коментира и скандала с футболистите на Черно море и съмненията за симулативна игра в мача с ЦСКА.

"До вчера Тиам не тренираше, но се надявам всички да влязат в строя така, както трябва да бъде. Етър е дисциплиниран отбор. Изобщо не смятаме, че ще ни бъде лесно. Затова ние трябва да играем агресивно, за да не им даваме да владеят топката. Надявам се да не грешим в защита, където имаме проблем. Това е бараж и всичко може да се случи. Не смятам, че Етър ще се прибере и само ще се защитава. Вижте мача на “Герена” Етър какво поведение имаше на “Герена”. През първото полувреме те имаха инициативата. Това не бива да се допуска. Всеки ден излизат информации за нови футболисти, което не е много добре за отбора и съблекалнята. Каквото ще се случи, ще се случи. По-добре да се класираме в Европа, за да може да бъдем в силна позиция. Относно мен, всички знаете какво ще стане, това не е на дневен ред", заяви треньорът на "сините".

"Ако видите класирането, не е нормално Левски да допуска 37 гола. Ако допускаме попадения в нашата врата колкото Лудогорец и ЦСКА, щяхме да сме шампиони поне с 3-4 точки разлика. Имаме сериозен проблем в защита. Правим груби грешки. През цялото игрово време трябва да сме в половината на Етър и да не им даваме да играят. Ако не го правим, ще имаме проблем. Нужно е да бъдем агресивни.

Петър Хубчев ще сложи ред в Левски. Дано да успее. Левски допуска много голове, което не е нормално. Не съм се чувал с Хубчев, тъй като беше в Германия. Надявам се да се чуем утре след мача, за да му кажа моето мнение. Още едно мнение няма да бъде излишно", добави Тодоров.
Относно скандала, който са разрази за мача на ЦСКА-София с Черно море във Варна, специалистът каза:

"Сега не е редно да коментираме подобни случаи. Знаете, че през годините са излизали доста такива неща. Има доста спекулации, но все още няма осъдени или извадени отбори, като изключим Верея. Ако прокуратурата излезе с официално становище, тогава може да коментираме”, заяви Тодоров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    1 0 Отговор
    САМО ЛЕВСКИ