Last news in Fakti

27 Май, 2019 16:56 1 503 0

Тодор Неделев е "Футболист на футболистите"

  • илиев-
  • неделев-
  • футболист на футболистите-
  • награди-
  • треньор-
  • костов-
  • илиев

Илиан Илиев стана треньор на сезона

Тодор Неделев е "Футболист на футболистите" - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе избран за втора поредна година за най-добър играч на сезона в Първа лига. Вотът е от професионалните играчи у нас, които са близо 600.

Халфът на "канарчетата" и националния отбор изпревари голмайстора на Първа лига Станислав Костов, който остана втори. Трети се нареди Георги Илиев от Черно море.

"Радвам се, че за поредна година съм тук. Благодаря на футболистите, гласували за мен. Искам да благодаря и на съотборниците ми. Без тях нямаше да получа тази награда. Надявам се в следващите седмици да постигнем две победи с националния отбор. Смятам, че тази награда е по-ценна дори от наградата "Футболист на годината", тъй като тук гласуват моите колеги от Първа лига и от Втора лига. Благодаря на всички. Имах нужда след този шок за Купата на България", сподели Неделев.

Костов, който остана втори, но взе приза за голмайстор, изрази надежда, че догодина ще печели много награди и ще вкарва още много попадения.

"Благодаря на организаторите и съотборниците ми. Винаги съм усещал подкрепата на моите съотборници. Тази награда идва в момент, който е много тежък за мен и моето семейство", сподели доскорошният капитан на Черно море Георги Илиев.

Илиан Илиев пък бе избран за най-добър треньор за сезона в Първа лига. Илиев изпревари наставника на Етър Красимир Балъков и Николай Киров (Ботев Пловдив).

"Искам да благодаря на моите футболисти, на моя щаб, с които прекарахме страхотни моменти през този сезон. В този момент бих заменил тази награда, ако можеше това, което сполетя Черно море, да не се беше случвало", коментира Илиев, намеквайки за скандала с шестимата изгонени заради съмнения, че са продали мача на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА