Last news in Fakti

9 Юни, 2019 05:17 2 122 0

Юнайтед е все по-близо до Кулибали

  • кулибали-
  • наполи-
  • клауза-
  • договор-
  • оферта-
  • манчестър юнайтед

"Червените дяволи" са готови да дадат 95 милиона евро за защитника на Наполи

Юнайтед е все по-близо до Кулибали - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Наполи Калиду Кулибали продължава да е една от основните трансферни цели на Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" са предложили 95 млн. евро за сенегалския защитник, написа "Corriere dello Sport". На "Олд Трафорд" предпочитат именно Кулибали пред Матайс Де Лихт от Аякс, който ще избира между Барселона и Пари Сен Жермен.

Кулибали има откупна клауза от 150 млн. евро, а президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис подчерта, че не би погледнал оферта за по-малко от 100 млн. ПСЖ също се интересува от 27-годишния бранител, но Юнайтед изглежда като фаворит за подписа му.

"Daily Mail" пък разкри, че "червените дяволи" искат и халфа на Тотнъм Ерик Дайър. Идеята на Оле Гунар Солскяер е английският национал да се конкурира с Неманя Матич на поста дефанзивен халф.

Вчера официално беше обявено, че Антонио Валенсия напуска Юнайтед, след като договорът му изтече и не бе подновен. Андер Ерера също си тръгва от "Олд Трафорд" със свободен трансфер, а Хуан Мата е получил предложение за нов контракт, но едва ли ще го приеме.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА