Last news in Fakti

11 Юни, 2019 01:00 1 616 0

Де Лихт: Роналдо ме покани в Ювентус

  • ювентус-
  • роналдо-
  • де лихт-
  • покана-
  • холандия-
  • лига на нациите-
  • португалия

"Първоначално малко се шокирах", призна младият холандец

Де Лихт: Роналдо ме покани в Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Аякс и Холандия Матайс де Лихт разкри, че Кристиано Роналдо го е поканил да премине в Ювентус през лятото. Това се е случило веднага след края на финала в Лигата на нациите между Португалия и Холандия (1:0), в който двамата играчи взеха участие. След последния съдийски сигнал те бяха забелязани да си говорят и да се смеят.

“Роналдо ме покани да дойда в Ювентус. Аз бях малко шокиран от този въпрос и затова се засмях. В началото дори не го разбрах”, заяви Де Лихт.

Младият защитник е един от най-желаните играчи в момента и интерес към него има от доста отбори, включително и от Юве. Наскоро Аякс отхвърли предложение от страна на Манчестър Сити, така че бъдещето му остава неясно.

“Сега излизам във ваканция. Ще помисля внимателно какво е най-доброто решение и тогава ще преценя. За млад играч като мен е важно да отида в отбор, където ще играя редовно. Това е най-важното, което ме интересува”, призна бранителят.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА