10 Юни, 2019 14:56 3 309 9

Ботев Враца чака Валери Божинов

  • божинов-
  • ботев враца-
  • завръщане-
  • хубчев-
  • левски
Ботев Враца чака Валери Божинов - 1
Снимка: БГНЕС

Оказалият се ненужен в Левски Валери Божинов e възможно да се завърне в Ботев (Враца). В града се надяват звездата отново да облече екипа на местния отбор.

Както вече стана ясно, новият треньор на Левски Петър Хубчев обяви решението си в разговор с Божинов, съобщавайки му, че няма да разчита на услугите му. При това положение 33-годишният ни бивш национал е свободен да си търси нов отбор. Не е изключено Божинов да получи предложения от чужбина. Ако не го устройват, той отново би се навил да помогне на Ботев (Враца), където треньор е вторият му баща Сашо Ангелов.

Припомняме, че Божинов игра за Ботев в края на есенния дял на първенството. Нападателят подписа с Ботев през септември (до края на 2018 г.), като за 11 мача в Първа лига реализира 7 гола. Два от тях бяха във вратата на Левски при победата на тима на Сашо Ангелов на "Герена" с 3:1. След това "сините" си върнаха Божинов. Договорът му с Левски беше за година и половина, но с идването на Петър Хубчев за треньор се налага да го разтрогне. При втория си престой на "Герена" Божинов изигра 11 мача и отбеляза 4 гола, след като и през 2014-а беше част от "сините". Именно той се превърна в герой в баража с Етър, реализирайки победното попадение за 1:0 и класирайки Левски в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Салкъм

    26 2 Отговор
    Имаме оферта към теб Божинка от с. Долно Нагорнище. Търсим плашило за бостана, че много кълват птиците стоката. Може да вземеш и Михайлов него ще го сложим да гони вредителите от царевицата.
  • 3 гост

    14 1 Отговор
    Все пак и Ботев Враца е отбор.
  • 4 Баси

    9 1 Отговор
    Такъв талант а даже на село никой неще да го вземе да мете улиците.
  • 5 божа работа

    16 3 Отговор
    Добре че беше той ,че Левски да види Лига Европа,където Хубчев ще стане поредния ,,насран,треньор,, начело на левскарите.Може да е всякакъв ,но вкара важния гол,а те веднага аут.Неблагодарни некадърни и надути гайди.Той след два-три мача новия собственик ще изгони и тия дето сега гонят Божинов-божа работа,само почакайте.
  • 6 възмездието

    12 2 Отговор
    рано или късно ще потропа на вратата на Левски, сега го пъдят, но ще дойде време пак да му се молят на Божинката, факт е, че интелигентен футболист още не се е родил и няма вероятно да се роди, но за да гониш интелигентно топката се иска въздух и крака, акъл много не трябва, така че не бързайте с отписването на Божинката, сега като се върне във Ботев Враца и като им наниже отново хеттрик, ще се питат как така изпуснахме питомното, та сега да гоним дивото.
  • 7 0000

    5 1 Отговор
    Когато във Враца чакат Божинката,само те си знаят какво чакат
  • 8 Хито

    2 0 Отговор
    Айде време е и последните заделени пари да свършат в Ръбан Геврек , Варненско те чакат теб и твоя пореден миндил.
  • 9 цЕсКи лЕсЕкА

    1 0 Отговор
    Там си е у дома! Звездата ще е той! Ще си живее в София,няма да тренира само ще се пуска в мачлетата!