520 0

Хокейни фенове се млатиха на мач (ВИДЕО)

Единият от хулиганите поля другия с бира

Хокейни фенове се млатиха на мач (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Яко меле си спретнаха уж свои в агитката на бостънския хокеен отбор Брюинс. Докато на леда се играеше петият мач от финалната серия за Купа "Стенли" срещу Сейнт Луис Блус двама от бостънската агитка си размениха словесни закачки, завършили с неочаквано измиване на лицето на единия с чаша бира.

Двамата скочиха мигновено един срещу други и се затъркаляха надолу по редовете. Вдъхновени от тях и други двойки се хванаха за гушите, за да разрешат проблемите помежду си.

Агитката на Бостън Брюинс се слави като много агресивна заради преобладаващата войнствена ирландска част в нея и свързаната с този факт непрестанна жажда за алкохол и екшън.

Затова не е никак случайно, че в предишен мач през сезона в НХЛ първият подобен бой с юмруци на леда на новобранец на Брюинс бе отпразнуван шумно на трибуните с щастливи викове и поздрави лично от майка му и баща му под мощните овации и рев на цялата публика.

За статистиката: Брюинс загуби с 1:2 от Блус петия мач, но постигна 5:1 като гост в Сейнт Луис и изравни серията на 3:3. Решителният седми мач, който ще определи шампиона, е на 13 юни. в Бостън.

САЩ
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Напиши коментар:


Публикувай