Last news in Fakti

12 Юни, 2019 13:28 1 380 2

Ново 20! Челси ще задържи Сари

  • челси-
  • сари-
  • задържане-
  • ювентус-
  • треньор

"Сините" от Лондон искат Сари да остане начело на отбора

Ново 20! Челси ще задържи Сари - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Челси е взело изненадващо решение да направи опит да задържи мениджъра на отбора Маурицио Сари на "Стамфорд Бридж". Досега се смяташе, че лондончани са съгласни да се разделят с италианеца, който е все по-близо до треньорския пост в Ювентус. Изчакваше се само Челси да намери подходящия заместник на Сари, след което да го пусне да се завърне в родината си.

Според "Сън" в английския клуб обаче са решили, след като са обсъдили внимателно ситуацията, че няма смисъл да се разделят с мениджъра си точно когато неговите методи на работа започнаха да дават резултат. Поради тази причина ръководството е сметнало, че е по-добре Сари да остане, отколкото да бъде назначен нов мениджър.

Италианецът има договор с Челси за още две години, но се твърди, че той и щабът му вече са се разбрали с Юве и искат на всяка цена да се завърнат на Апенините.

Ако от Челси не успеят да убедят Сари да остане, то най-големият фаворит за поста е Франк Лампард. Лондончани обаче все още не са се свързали с неговия настоящ клуб Дарби Каунти. Макс Алегри, Жозе Моуриньо, Стив Холанд, Рафа Бенитес, Хави Грасия и Нуно Еспирито Санто са сред спряганите за мениджърската позиция на "Стамфорд Бридж".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Cccr

    1 0 Отговор
    Bravo

    Коментиран от #2

  • 2 РЕАЛИСТА

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Cccr":

    БРАВО НЕЩАСТНИЦИ ХАХАХАХА