12 Юни, 2019 13:54 3 319 8

Спират делото за изнасилване срещу Неймар?

  • триндаде-
  • адвокати-
  • отказ-
  • представляване-
  • съд-
  • доказателства-
  • изнасилване-
  • неймар

Трети адвокат отказа да представлява Нажила Триндаде в съда

Тотален провал може да претърпи делото за изнасилване срещу футболната звезда Неймар от модела Нажила Триндаде, гърмят бразилските издания.

След като блондинката беше обвинена, че съди играча за сексуален тормоз, при положение, че призна, че сама е поискала да се видят и да правят секс, вторият ѝ адвокат Хосе Едгард Буено напусна случая заради заплахи от бащата на Неймар и заради това, че искането срещу играча е било формулирано като "изнасилване", а не като "нападение".

Сега и третият ѝ защитник Данило Гарсия де Андраде си тръгна, като обясни, че не е убеден в правотата на клиентката си и няма как да защитава нещо, което не смята за истина. Това се случва в момент, в които съдът изиска пълния запис от нощта на "изнасилването" (7 минути), определян като най-важното доказателство, но той мистериозно изчезна.

Самата Нажила твърди, че видеото е на розов лаптоп, който е бил откраднат от дома ѝ, но хора на Неймар са платили на полицията, за да си мълчи.

Припомняме, че вторият адвокат на Триндаде - Ясмин Пасторе Абдала също напусна делото заради "променящи се версии" за нощта на изнасилването.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти милиционер

    12 2 Отговор
    Неплащането на рекет е "изнасилване".
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Обикновен Бг

    16 2 Отговор
    Отива една жена в банката, застава пред един от касиерите и казва : Ако обичате развалете ми тази банкнота от 1000 евро на по-дребни. Касиера взима банкнотата, тества е, и казва на жената : Госпожо тази банкнота е фалшива. А жената отговаря : О боже, значи са ме изнасилили.
  • 4 Гост

    11 0 Отговор
    В България е същото с домашното насилие и педофилията. Отива Госпожата и декларира, че била бита или че си близал детето, докато го целуваш. След това трябва да доказваш, че нямаш сестра. А Госпожата искала да се развежда и решила да спечели дивиденти, че да е по вина на Господина. Та хем да му натрие носа, хем да го изкрънка някой лев.

    Коментиран от #5

  • 5 Анти милиционер

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Не сключвайте граждански брак.
  • 6 Не са се разбрали за цената

    9 1 Отговор
    От видеото се вижда съвсем ясно, за никакво изнасилване не може да става въпрос. Двамата влизат въодушевени в хотелската стая, държащи се за ръце, като влюбени гълъбчета. Бай Манг.л ляга по гръб в позиция Хитър Петър, а Батала веднага сяда върху неговият пакет, с цялото си съкровище, едва скривано от късата и пола, в позиция Волната Ездачка . Навежда се напред към него , да го целува , или да му съобщи цената. При което Бай Манг.л избухва , и и казва нещо което Батала не иска да чуе , най -вероятно ,че няма да получи нито едно "Песо" . Отскача от пакета му , като ударена от ел. ток , започва изведнъж да го млати с двете ръце, а от демонстрираното миг преди това сексуално желание , за съвокупление, не остава и помен. Бай Манг.а естествено не и остава длъжен , и започва да прави естествено , това което може да прави най-добре , да рита с двата си крака към нея , като защитна мярка.
  • 7 Светла

    6 1 Отговор
    Всички знаем защо се водят тези дела от гнусните к...ляци - за пари и 15 минутна слава! Защото са долни, жалки мърши, които освен с половите си органи, с друго не могат да изкарат пари...Тази престъпна наглост вече стана стил на живот и в Холивуд! Отвратително!
  • 8 бай Ив°

    8 1 Отговор
    Ти ме разплаква от смях с това литературно четиво и навярно е съвършено вярно. Браво, пич!