Last news in Fakti

13 Юни, 2019 11:57 1 285 0

Шеф в Атлетико призна за Гризман и Барса

  • гризман-
  • признание-
  • трансфер-
  • барселона-
  • атлетико мадрид

"Той отива в Барселона", каза Мигел Анхел Хил Марин

Шеф в Атлетико призна за Гризман и Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Атлетико Мадрид Мигел Анхел Хил Марин заяви в прав текст, че френската звезда Антоан Гризман ще премине в Барселона в началото на следващия месец.

Нападателят вече обяви решението си да напусне след 1 юли, когато клаузата му за предсрочно прекратяване на договора с "дюшекчиите" ще падне от 200 на 120 милиона евро. Гризман беше желан от Барселона още миналото лято, но избра да остане в Атлетико, което разгневи феновете на "каталунците".

"На мен ми е пределно ясно къде ще продължи кариерата си Гризман. Това е ясно още от месец март. Той отива в Барселона", каза Мигел Анхел Хил Марин, цитиран от sport.es.

Самият Гризман не беше толкова категоричен след победата на Франция над Андора в евроквалификациите. Той заяви, че най-много от всички иска да има яснота за бъдещето, да играе футбол и да се забавлява.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА