Last news in Fakti

19 Юни, 2019 11:57 894 3

От Ференцварош: Познаваме добре Лудогорец

  • алмейда-
  • ференцварош-
  • шампионска лига-
  • лудогорец-
  • шансове

"Шансовете са 50 на 50", заяви звездата на унгарците Леандро Педрозо де Алмейда

От Ференцварош: Познаваме добре Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

37-годишният бразилец с унгарски паспорт Леандро Педрозо де Алмейда е най-опитният футболист в състава на Ференцварош - съперникът на Лудогорец на старта в Шампионска лига. Бразилецът от 20 години живее в Унгария, основната част от кариерата му е минала в тази страна, на която е бил и национал - 16 мача за 11 години (от 2004 до 2015 г.).

Леандро играе ляв бек или халф, записал е над 200 мача за Ференцварош с 13 гола, всичко това в два периода. Най-напред носи зелената фланелка от 2002-а до 2006-а, а от 2015-а година отново е на "Групама Арена".

"Това е много силен противник, ние го познаваме много добре, но така или иначе нямаше да бъде по-лесно срещу другите отбори", каза пред унгарските медии Леандро по повод жребия в Шампионската лига.

"През миналата година МОЛ Види игра срещу тях, но от този момент досега имат доста промени в отбора, както и смениха треньори. Ще ги проучим детайлно, имаме 50 процента шанс да преминем в следващия кръг", добави Леандро.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    2 2 Отговор
    Ще поддържам Лудогорец защото са български отбор но като тая година слаби никога не са били. Вероятно ще отпаднат но това е само спорт, все пак...

    Коментиран от #2

  • 2 СссереМ

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    То освен Лудогорец остана ли някакъв сравнително читав отбор в България?Евала на домуса че не жали пари за играчи,ама нещо треньорите много куцат,иначе играчи имат.
  • 3 Националист

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Вкарват негри в България тихомълком чрез спорта. Таз година 15 догодина 30 и като се обърнем ще заприличаме на Лондон, където белите са малцинство.
    Негри да не се пускат в България!
    Да запазим България Славяно-Българска бяла държава!