Last news in Fakti

20 Юни, 2019 15:26 1 266 2

Треньорът на Аржентина: Имаме шансове!

  • скалони-
  • селекционер-
  • шансове-
  • представяне-
  • фенове-
  • копа америка-
  • аржентина

Коментарът на Лионел Скалони подразни аржентинците

Треньорът на Аржентина: Имаме шансове! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Аржентина Лионел Скалони говори след равенството 1:1 с Парагвай в груповата фаза на Копа Америка. Хиксът запази шансовете на тима му да продължи в топ 8, но това минава през задължителна победа срещу Катар в последния кръг.

"Това е единственият изход, да победим Катар. Радвам се, че запазихме шансове. Трябва да се представяме така, както го направихме през втората част срещу Парагвай. Не знам дали е най-удачно да играем с Меси, Агуеро и Мартинес в атака, но така със сигурност сме най-опасни", заяви Скалони, чийто коментар не беше харесан от повечето фенове на Аржентина.

Те недоволстват от слабата форма на тима, който след два изиграни мача на Копа Америка има само една точка.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mariala

    0 1 Отговор
    Добър ден - моите хора в България
    МОЯТА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА КАК ПОЛУЧАВА КРЕДИТ ЗА КУПУВАНЕ НА КЪЩА ОТ РЕАЛНА И ИНЖЕНЕРНА КРЕДИТНА КОМПАНИЯ, КАТО ИЗПОЛЗВА КОМПАНИЯТА ЗА КРЕДИТИ НА JOSE LUIS.

    Казвам се (Мария), аз съм от Стара Загора в България, търся истинска заемна компания през последните 5 месеца, за да си купя къща в София, имам само няколко измами, които ме направиха за да им се доверя и в края на деня, те взеха парите ми, без да дават нищо в замяна, цялата ми надежда беше загубена, аз се обърках и разочаровах, никога не съм искал да имам нещо общо с кредитни компании в интернет, така че отидох да взема назаем пари от приятел, казах й всичко, което се случи и тя каза, че може да ми помогне, това
    познава кредитна компания, която може да ми помогне с всякакви суми по кредита
    необходима от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че тя просто е получила
    заем от тях, тя ме насочи как да кандидатства за заем, аз го направих
    точно както ми каза, кандидатствах с тях на имейл: ([email protected]), никога не съм вярвал, но се опитах и ​​най-голямата ми изненада получих заема в рамките на 24 часа, не можех да повярвам,
    Аз съм щастлив и богат отново и аз благодаря на Бог за този заем
    подобни фирми все още съществуват по тези измами навсякъде,
    Моля, аз съветвам всички там, които се нуждаят от заема им имейл
    ([email protected]) те никога няма да ви провалят и
    Животът ви ще се промени, както и моят. Скоро се свържете с ([email protected])
  • 2 цЕсКи лЕсЕкА

    1 3 Отговор
    За пореден път прехваленото джудже показа,че само в Барселона срещу местните слабаци може да играе! Големият Кристяно играе на всякъде!