25 Юни, 2019 09:40 1 198 3

ЦСКА смаза чехи в контрола

  • цска-
  • контрола-
  • енрике-
  • соу-
  • фабрини-
  • прибрам

За "червените" вкараха Али Соу, Фабрини и Рафаел Енрике

ЦСКА смаза чехи в контрола - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА победи елитния чешки Прибрам с 3:0 в първа контрола от лагера в Австрия. Три от новите попълнение – Петър Занев, Денис Давидов и Греъм Кери започнаха като титуляри, а последният можеше да открие резултата в осмата минута.

ЦСКА все пак поведе няколко минути по-късно с гол на Али Соу, който получи топката от Рафаел Енрике, обърна се и с удар по земята я вкара във вратата на съперника за 1:0. Между 20-ата и 27-ата минута новите попълнения Греъм Кери и Денис Давидов можеха да се превърнат в асистенти, но Тиаго Родригес и Нуно Пинто не успяха да вкарат.

Последваха още няколко пропуска и една греда преди да дойде 41-ата минута, в която Давидов подаде на Рафаел Енрике, който залъга вратаря и направи 2:0.

През втората част ЦСКА излезе с нови 11 на терена, след които вратарят Густаво Бусато, Тони Уот и Диего Фабрини. Уот се размина с гола в 52-ата минута, когато удари гредата, но друго ново попълнение - Диего Фабрини успя да се разпише за 3:0 в 78-ата минута. Италианецът получи топката от Евандро, спря я и матира вратаря на Прибрам.

Това е втора победа на ЦСКА с 3:0 в контролите след класиката над Локомотив (Горна Оряховица) в Тетевен, а следващата проверка е на 27 юни (четвъртък) от 19:00 часа срещу унгарския Ференцварош.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    3 1 Отговор
    Те и трите гола Български!
  • 2 Запознат

    1 6 Отговор
    Литекс-София разбра ли се къде ще играе? Градският стадион в Ловяч сити беше много удобен и приятен за гостувания. Върнете се там, неградски хора. Върнете ни мача в града на люляците.
  • 3 ruytryruy

    3 0 Отговор
    Вкарват негри в България чрез спорта. Това е национално предателство! Бойкот на отборите с негри!
    От това, което виждам негрите са нещо средно между човеци и примати. Мозъка на негъра е с около 112г. по-лек от мозъка на белия мъж. Това е около една чаша мозъчно вещество. Разликата е огромна! Средния РИ(рейтинг на интелигентност) на африканския негър е 70-75 точки. Това е зоната на бавно развиващите се! Не става въпрос за памет, а интелигентност! В умствено-мозъчното си развитие са назад вероятно 200-500хил. години. В УСА 80% от негрите в 8клас не знаят добре да четат и пишат. Говоря за средни величини. В Африка между 19%-40% от негрите са СПИНОЗНИ! Това, че тук таме има умни негри, не означава, че всички са. При равни условия белия човек винаги е далеч по напред! В нито едно училище по света негрите не са на едно ниво с белите по успех! В уса им дават преимущество да влизат във висши училища, защото иначе не могат да влязат. Напаст са навсякъде по света. Имам приятели, които са имали опит с негри и всички до един са си патили от тях! Да си стоят в Африка! Вижте ги на ютюба какви са примати по поведение.