Last news in Fakti

26 Юни, 2019 10:55 1 248 0

Хубчев: Очакваме още нови попълнения

  • хубчев-
  • контрола-
  • зенит-
  • задоволство-
  • игра-
  • левски-
  • селекция

"Доволен съм от показаното срещу Зенит", заяви наставникът на Левски

Хубчев: Очакваме още нови попълнения - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Петър Хубчев бе доволен от показаната игра, въпреки че тимът загуби от руския шампион Зенит (Санкт Петербург) с 0:1 в контрола, която се игра в австрийския град Куфщайн. Наставникът разкри още колко нови попълнения очаква и кога се надява да има решение по въпроса.

"За Зенит не знам, за нас играта е повече от добра, супер доволен съм, че стартирахме с тези два мача, целяхме две различни неща, получи се по-добре. Отношението към мача, това се вижда, и то срещу Зенит. Двама-трима от малките футболисти бяха стреснати в началото, но го преодоляха това нещо. Да не бързаме с израстванията, имаме проблеми в атака, до ден-два се надявам да имаме решение на въпроса, но отношението, себераздаването е съвсем друго, чакаме двама-трима души, пише се за много хора, водим се от максимата, че клубовете чакат до край преди да оповестят трансферите си. Надявам се до утре да има някакво решение", сподели наставникът след мача.

"Какво имате предвид? Доколкото знам има проблеми с няколко други футболисти, защо не ме питате за тях", коментира Хубчев на въпрос свързан с Валери Божинов.

"Миятович имаше добри изяви, вратарят е такъв пост, че една грешка и всичко отива по дяволите, те трябва да бъдат винаги под напрежение, надявам се да се получи, ние затова сме го взели да има конкуренция", завърши изказването си Хубчев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА