26 Юни, 2019 15:27 1 925 2

Първа загуба за Анди Мъри след завръщането му

  • двойки-
  • загуба-
  • завръщане-
  • мъри-
  • уимбълдън-
  • тенис
Първа загуба за Анди Мъри след завръщането му - 1
Снимка: БГНЕС

Носителят на три титли от “Големия шлем” и бивш номер 1 в света Анди Мъри записа първо поражение, откакто се завърна на корта след операция на тазобедрената става. Той и партньорът му на двойки Марсело Мело загубиха с 2:6, 4:6 от колумбийските топ поставени Роберт Фара и Хуан Себастиан Кабал на тенис турнира от сериите АТР 250 в Ийстборн.

Мъри не можа да демонстрира най-добрия си сервис на тревата в крайморския град и бе пробит три пъти от общо четири сервис-гейма. Мъри в тандем с Фелисиано Лопес елиминираха Фара и Кабал в първия кръг в Куинс, след което спечелиха и титлата, но сега доминацията бе за колумбийското дуо.

Следващият турнир за Мъри ще бъде “Уимбълдън”, където той планира да играе и смесени двойки, но все още няма партньорка. В мъжките дуети той ще си партнира с французина Пиер-Юг Ербер, чието решение да се присъедини към него раздразни досегашния му “колега” в тези начинания Никола Маю.

“Най-вероятно ще се включа и на смесени двойки, но трябва да съм внимателен и да преценя дали тялото ми ще издържи на натоварването. Много от играчите, които са специалисти на двойки, ми обясниха, че невинаги се включват и при смесените тандеми, защото понякога програмата е толкова сгъстена, че може да изиграеш четири мача за два дни. А говорим за формат 3 от 5 сета, където също при равенство 40-40 се играе до две точки разлика, така че ще бъда внимателен”, обясни Мъри и допълни, че има някои тенисистки, които биха си партнирали с него на “Уимбълдън”, след като световната номер 1 Ашли Барти и французойката Кристина Младенович вече му отказаха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грего

    1 2 Отговор
    Няма да му е пследна.
  • 2 нема пари

    0 2 Отговор
    Този нали рева миналата година...