Last news in Fakti

1 Юли, 2019 14:23 1 445 11

Левски към феновете си: Не бъдете расисти!

  • левски-
  • ружомберок-
  • словакия-
  • фенове-
  • расизъм-
  • расисти-
  • наказание

Тежки наказания грозят столичния клуб

Левски към феновете си: Не бъдете расисти! - 1
Снимка: БГНЕС

Завършилият на трето място в българското първенство ПФК Левски отправи призив към своите привърженици преди двубоите от квалификационните кръгове на Лига Европа. Ръководството на клуба се отправи към феновете с призив да не проявяват агресия, расизъм и ксенофобия.

„Обръщаме се към всички привърженици да подкрепят отбора на старта му в европейските клубни турнири този сезон, но без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия, тъй като те могат да донесат допълнителни тежки наказания от УЕФА на любимия ни клуб“, се казва в съобщение на официалния сайт на „сините“.

На 2 юли, вторник, от 10:00 часа, в предварителна продажба ще бъдат пуснати билетите за гостуването на Левски в Словакия срещу Ружомберок от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят е на 11 юли, четвъртък от 19:30 часа българско време. Цената на билета е 20 лева, а продажбата ще става само срещу документ за самоличност (лична карта или международен паспорт).

До 3 юли, сряда, включително, билети ще могат да закупуват само притежателите на абонаментни карти за сезон 2018/2019 срещу представянето на абонаментната карта. Няма ограничение в бройката на билетите, които един привърженик може да купи, стига да може да предостави списък с трите имена, документите за самоличност и номерата на абонаментните карти на хората, за които купува билетите. За всички, желаещи да подкрепят Левски в Словакия, е важно да знаят, че влизането на мача в Ружомберок ще става само срещу представяне на документ за самоличност на входа на стадиона. Билетите ще се продават в офиса на ПФК "Левски" - ул. "Тодорини кукли" №47, ет. 1. На 4 юли, четвъртък, неизкупените от притежатели на сезонни карти билети ще бъдат пуснати в продажба в магазина на ПФК Левски в Сектор “А” на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ срещу лична карта или международен паспорт.

Привържениците на Левски, които имат постоянно местоживеене в чужбина, и искат да посетят мача с Ружомберок, могат да направят своята заявка на имейл: [email protected], като в заявката посочат трите си имена и документ за самоличност. В потвърждение на заявката всеки от тях ще получи и инструкции как да заплати и получи билетите си. Краен срок за заявки – четвъртък, 4 юли, до 17:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BLUE 1914

    4 5 Отговор
    Правилно! Въобще не трябва дебили да бъдат допускани да са фенове на Левски... Затова Левски затъва след всяка изминала година... Като се почне от ръководството, дебилните фенове и некадърниците...

    Коментиран от #2

  • 2 Пешо

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "BLUE 1914":

    Ха, че то ако не бъдат допускани дебили за фенове на "Левски"... те няма да имат и един фен! 😂
  • 3 SS RUSSE

    9 2 Отговор
    Те със синити венци ни са расисти ва бате! САМУ ЛЕСНИ ОЛЕ!

    Коментиран от #9, #11

  • 4 ЦСКА СОФИЯ

    4 1 Отговор
    ЛЕВСКИ НА ПРАЙД ПАРАД 2019 ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ

    Коментиран от #7

  • 5 ruytryruy

    4 1 Отговор
    Това е около една чаша мозъчно вещество. Разликата е огромна! Средния РИ(рейтинг на интелигентност) на африканския негър е 70-75 точки. Това е зоната на бавно развиващите се! Не става въпрос за памет, а интелигентност! В умствено-мозъчното си развитие са назад вероятно 200-500хил. години.
    Не на негрите в България!
    Тия, които отварят вратите за негри са опасни за Съществуването на България!
  • 6 Васил Левски

    3 0 Отговор
    Не искам в отбор носещ моето име да има негри. Само Българи и славяни може!

    Коментиран от #8

  • 7 ЦСКА умре

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "ЦСКА СОФИЯ":

    АМА ПОНЕ СЪЩЕСТВУВА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ЦСКА.
  • 8 Българската Армия

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Васил Левски":

    Съгласен. И в моя отбор не искаме негри, като Алие Сол. Само Българи и Турци може.
  • 9 VELIKITE TARNOVSKI LEGENDI

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "SS RUSSE":

    Кажи ми защо трябва да подкрепяш Литекс, при положение, че Дунав е в Елита?
  • 10 Васил Левски

    2 0 Отговор
    Пазете България Славянобългарска!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.