Last news in Fakti

16 Юли, 2019 10:27 997 1

Мариани: При Хубчев съм по-добър

  • хубчев-
  • мариани-
  • форма-
  • дунав-
  • левски-
  • ружомберок-
  • голове
Мариани: При Хубчев съм по-добър - 1
Снимка: БГНЕС

Давиде Мариани продължава със страхотното си представяне с фланелката на Левски. След като отбеляза един гол при победата с 2:0 като гост на Ружомберок в първи двубой от първия квалификационен кръг в Лига Европа, днес швейцарецът се отличи с два гола и асистенция при ударното 4:1 като гост на Дунав (Русе) на старта на новия шампионат. Мариани имаше огромното желание да реализира трети гол във вратата на “драконите”, но бе разочарован от старши треньора Петър Хубчев, който реши да го смени четвърт час преди края.

“Честно казано, мисля, че можехме да победим с още по-голям резултат. Предстои ни много важен мач в четвъртък, така че най-важната задача пред нас сега е да се възстановим пълноценно и подготвим по най-добрия начин за реванша с Ружомберок”, коментира голмайсторът на Левски след успеха в Русе.

“Мисля, че под ръководството на Петър Хубчев ще се представям все по-силно, тъй като той успява да извлече най-доброто от мен. За мен не е проблем да сме в сгъстен цикъл. Тъкмо обратното, нямам търпение да дойде четвъртък. Без нашите фенове обаче няма да ни бъде лесно. Все пак говорим за двубой от европейските клубни турнири. Ще дадем всичко от себе си, но смятам, че няма да имам проблеми да продължим напред”, каза още Мариани.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.