16 Юли, 2019 15:01 1 801 2

Хубчев след 4:1: Не съм доволен!

  • хубчев-
  • недоволство-
  • селекция-
  • левски-
  • дунав-
  • победа-
  • ружомберок-
  • реванш

"Само резултатът е хубав", изненада наставникът на Левски

Хубчев след 4:1: Не съм доволен! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Петър Хубчев отново не бе доволен, а по-скоро разочарован от играта на футболистите си, въпреки че тимът записа убедителна победа с 4:1 при визитата си на Дунав в Русе на старта на новия сезон в efbet Лига. Това бе и дебютен мач за бившия селекционер на националния тим начело на „сините“ в първенството. Според него единственото хубаво от този мач е резултатът.

На Левски предстои реванш срещу Ружомберок в първия квалификационен кръг на Лига Европа, след като спечели с 2:0 първата среща в Словакия, а Хубчев заяви, че играчите му трябва да са пределно мотивирани. Той за пореден път призова ръководството на клуба да му осигури нови попълнения, което за него е голям проблем в момента.

„Само резултатът е впечатляващ. Не знам дали не ставаме все по-взискателни, но мисля, че не играхме много добре. Не е лошо да си взискателен, то не е лошо да не играят добре и да побеждаваме, но видяхме слабости. Аз намирам за добре, че правим положения, но вкарахме четири и пропуснахме още толкова. Трябва да вдигаме нивото и ще се оплача отново – на нас ни трябват хора“, сподели Хубчев след мача.

„Всичко се случва в движение и трансферите също, а досега ги няма. Казвах го след мача с Ружомберок – нека не сме еуфорични. Знаем всичко за този мач, но аз не съм много спокоен. Как няма да се ядоса човек, когато „ние си върнахме гол”, а не Дунав да ни вкара. Лесно е да говорим заучени фрази, но направихме елементарна грешка за гола им. Добре е, че реагирахме и играхме до последните минути. 4-5 мача играем на тежък терен и не се заблуждавам, че тези дни някои няма да има тези сили, които искаме. Затова ни трябват хора. Ще влязат 2-3 юноши и ще вдигаме лозунги. Има шанс Дени Алар да играе в четвъртък. Ако с приказки мога да ги мотивирам за мача, ще успея, но 2:0 е коварен резултат. Ще се опитаме да държим отбора мотивиран, разчитаме на играчите и да не подценяваме нито една ситуация, както и нито един мач. При положение, че бием 2:0 навън не трябва да бъдем черногледи, но трябва да използваме правилно първия мач”, добави наставникът на „сините“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асдасд

    5 5 Отговор
    Хахаха, дойде спечелиха мач и сега взима заслугите, все едно за този малък период така им е подобрил играта виждаш ли, и сега се прави на много важен - все едно, дойдох, започнах да поправям щетите ама щетите са много и положението е много тежко, но аз вече съм тук - споко ........
  • 2 гледна точка

    8 4 Отговор
    защо трябваше да се дава фалшива дузпа на по силния отбор , вместо съдията да накаже откровения симулант. Г-н Хубчев това не го каза защото е обикновен треньор.