Last news in Fakti

16 Юли, 2019 15:31 2 574 5

Турски клуб подписа с грешния футболист

  • менемен беледие-
  • ламин джалоу-
  • алфа джалоу-
  • трансфер-
  • грешка

Менемен Беледие взе Алфа Джалоу вместо Ламин Джалоу

В съчетание от смях и съжаление се оказа турският отбор Менемен Беледие. Клубът от местната втора лига подписа договор с футболист, а след това се наложи да го анулира, тъй като се оказа, че е пристигнал... съвсем друг човек.

Става дума за двама играчи от Гамбия, които имат еднакви фамилни имена, съобщава сайтът foroyaa.gm.

Скаутите на Менемен Беледие харесали Ламин Джалоу, който има осем мача за националния отбор на страната си. Той играе за тима на Салернитана от Серия Б.

Но по мейла е изпратена оферта до футболиста Алфа Джалоу, който играе за португалския третодивизионен Алкошетензе. И след като получил предложението, Алфа Джалоу хванал самолета, пристигнал в Измир в офиса на Менемен Беледие, подписал договора на другия човек. Нещо повече – той гордо позирал с фланелката на тима пред знамето за снимка.

Но още по време на първия ден треньорите установили, че не е същият човек, който са очаквали и който са гледали.

Неразборията обаче приключила благополучно за турския клуб, най-вече защото Алфа Джалоу се оказал разбран човек и се съгласил да прекрати договора си още същия ден и да се върне в португалския си отбор от трета лига.

Менемен Беледие влезе преди два месеца от трета във втора турска лига и явно търси сериозни попълнения.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луд

    15 7 Отговор
    То и с ракетите може да се окаже подобно положението.
  • 2 Borislav Popov

    13 10 Отговор
    Мозък под фес не вирее.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Калогера

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    ТОЙ ПЪК ГАНЯ ПОНЕ МНОГО ГО ИЗПОЛЗВА . . . . .
  • 4 Спиро

    3 0 Отговор
    Така е. Футболистите май не само у нас не могат да си прочетат името.
  • 5 КрашТест

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Мозък при нас не вирее, най-вече при теб. Разходи се малко в Турция да видиш хората какви неща правят, развиват се от мухата слоин правят, наложи ми се да пътувам ония дни, имаше над 500 автомобила на турската граница безплатна вода и храна раздадоха и то зашото сме стояли около 1 час и 40 мин...Ако това стане на българската, няма да те погледнат дали дишаш...Войводо! Обиждате турците, не се виждате че сте бетер циганите, даже те са по-добре..