19 Юли, 2019 15:56 1 972 2

Конте е бесен на ръководството на Интер

  • конте-
  • трансфери-
  • селекция-
  • лукаку-
  • интер-
  • ръководство-
  • нерви

Специалистът искаше да привлече Ромелу Лукаку, но шефовете на "нерадзурите" не постигнаха успех

Конте е бесен на ръководството на Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Новият старши треньор на Интер Антонио Конте е ядосан от действията на ръководството на клуба. Той не е доволен от работата по трансферите и вече смята, че някои от обещанията, които са му дадени, започват да не се спазват.

Един от основните проблеми за Конте е трансферът на Ромелу Лукаку. Нападателят на Манчестър Юнайтед бе близо до преминаване на "Сан Сиро", но след последните преговори вероятността това да се случи става все по-малка. "Нерадзурите" не са готови да платят исканите от "Олд Трафорд" 75 милиона паунда. Последната оферта на Интер е била да вземе играча под наем за два сезона, като да прати 9 милиона лири за това, а в договора да има опция за закупуване на стойност 54 милиона. Тези условия обаче не са очаровали представителите на Юнайтед.

След тези разговори ръководството на италианците е започнало да търси по-евтини варианти за централен нападател и се е насочило към Едисон Кавани. Договорът на уругваеца с Пари Сен Жермен изтича следващото лято. След престои в Палермо и Наполи той е доказал класата си в италианското първенство.

Конте бил крайно недоволен от това, че трансферите се бавят, тъй като имал желание да разчита на новите играчи за турнето на тима в Азия. Клубът все още не може да намери купувачи и за футболистите, на които няма намерение да разчита, а сред тях са Мауро Икарди, Раджа Наинголан и Жоао Марио.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЛАРДИОЛА

    2 0 Отговор
    Тоя пък къв треньор е СМЕШНИК
  • 2 Алфа Вълкът

    3 0 Отговор
    Тоз пък какъв Лукако го гони.
    Нали го гледах на световното, няма дрибъл, няма бърз старт, извън наказателното не може да стреля - трактор.