21 Юли, 2019 16:28 2 617 11

ЦСКА смени треньора след резила срещу Черно море

  • люпко петрович-
  • цска-
  • треньор-
  • смяна-
  • добромир митов

Сърбин ще води "червените"

ЦСКА смени треньора след резила срещу Черно море - 1
Снимка: БГНЕС

Люпко Петрович е новият треньор на ЦСКА, съобщиха от ръководството на клуба. Сръбският треньор сменя Добромир Митов, който става негов помощник.

ЦСКА сменя треньора си след едва два изиграни кръга в българското първенство. В първия кръг "червените" не успяха да победят Етър, а в събота бяха победени с 1:3 от Черно море. Досега Петрович имаше ролята на консултант в клуба. Ето и официалното съобщение:

"Армейци,

Люпко Петрович застава официално начело на ЦСКА като старши треньор. Досега опитният специалист имаше ролята на консултант в клуба, но от днес ще ръководи мачовете, тренировъчния процес и всичко, свързано с подготовката на червените като наставник. Добри Митов ще продължи работата си в щаба като помощник, заедно с досегашните си колеги Милош Крушчич, Ивайло Станев, Ивайло Петров и Кирил Динчев.

"Проведохме сериозен разговор с играчите. Най-важното в този момент е отборът да заиграе като колектив. Футболистите трябва да осъзнаят, че от подобна ситуация се излиза, ако са задружни и си помагат на терена. Който се мисли за звезда, не тича, не се бори и не се раздава на терена, няма да играе. Играчите да не мислят за себе си, а да защитят честта на клуба и да се отблагодарят на публиката за подкрепата. Труден момент за всички, който ще се преодолее само с победи и по-добри игри и резултати. Затова обаче ще трябва дисциплина във всички аспекти и най-вече - голямо сърце за предстоящите трудни битки", бяха първите думи на Люпко Петрович."


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николов

    5 4 Отговор
    Сега ще цъфнат, та ще вържат.... Перуки долу!
  • 2 Кой68

    11 2 Отговор
    Щом опряха до Люпко Петрович-млад,перспективен и най-важното опитен😉👍?Джуджака тотално се е сприхнал😱.
  • 3 Коко

    5 3 Отговор
    Тежко и горко на ЦСКА ами нали до сега беше консултант агати консултациите дето е давал до сега не мога да разбера г-н Г Ганчев до кога ще търпи тази анархия и не разбра ли че футболистите не играят точно заради Люпко то просто си личи от луната нищо добро не чака ЦСКА с този треньор
  • 4 волен сидеров

    1 1 Отговор
    трудна работа
  • 5 999

    4 5 Отговор
    Митов е изключително свестен човек. А опит има колкото искаш. Просто му подляха вода. Много са желаещите да карат влака ама не стават и за кондуктори.

    Коментиран от #10

  • 6 12345

    5 7 Отговор
    Чорбата си сменят тренера по три пъти годишно. И пак си остават микренски чорбалари. Само Левски, оле!
  • 7 469

    7 2 Отговор
    Цска не е ли футболен клуб играещ във Б група ?
  • 8 КонТрол

    4 2 Отговор
    Абе какви Армейци са тия
  • 9 Левскар

    4 1 Отговор
    Аз пък въпреки че съм Левскар иска да питам Ганчев, по каква логика предпочете Петрович пред легендата Димитър Пенев????
    На една възраст, легендарни треньори в миналото, в момента и двамата са помощници. Само дето единият си е ЦСКА-ар а другият фурнаджийска лопата, дето ако се опита да се върне в Левски не фланелката а и без гащи ще го оставим. Единствената логика е че Гришата не е президент на ЦСКА а на един друг отбор от Ловеч.
  • 10 Коко

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "999":

    Виж колега Митов сигурно е свестен човек сигурно има и някакъв опит което не означава че е за ЦСКА неможе да караш кола и от задната седалка да ти натискат спирачката тогава какъв шофьор си респективно какъв треньор си тези така наречени треньори просто нямат авторитет и не създават респект в футболистите казах го и ще повторя ще видиш какви мачове ще направят същите тези футболисти които сега повечето хора плюят когато се смени треньора неказвам че Люпко Петрович е лош просто си е минал за времето сега и времето и футбола е различен
  • 11 GHOST 1

    2 0 Отговор
    ЦСКА РАЗМЕНИ ПОСТОВЕТЕ НА ТРЕНЬОРИТЕ, НО ХОРАТА СА СЪЩИТЕ.