Last news in Fakti

11 Август, 2019 10:57 1 486 1

Пенев: Бодуров и Петрович да внесат яснота

  • пенев-
  • цска-
  • лудогорец-
  • бодуров-
  • петрович-
  • скандал-
  • лига европа-
  • оценка

"Мачът с Лудогорец ще е сериозна битка", предрече легендата

Пенев: Бодуров и Петрович да внесат яснота - 1
Снимка: БГНЕС

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира ситуацията с Николай Бодуров преди важния мач за „червените” с Лудогорец тази вечер в Разград. Както е известно, треньорът на тима Люпко Петрович призна, че е негово решението за изваждането на защитника от групата за мача със Зоря, а причината е поведението на национала.

“За Николай Бодуров има кой да говори. Има много по-големи началници от мен. Топката е при Бодуров и треньорите. Ако играчът е направил нещо грешно - има си ясен правилник и се налага съответната санкция. Но няма смисъл да гадаем какво е станало. По-добре е да излязат и двете страни - Бодуров и треньорът, и да внесат яснота. Няма полза да се създават спекулации. Пък и знаете как е в България - новините са малко като приказките. Всеки си ги доукрасява и накрая не знаеш каква е истината”, сподели Димитър Пенев.

Стратегът от Мировяне взе отношение и по предстоящото тази вечер дерби между ЦСКА и Лудогорец.

“Вече натрупахме доста спомени от мачовете с този съперник. Получават се интересни двубои и сега едва ли ще е по-различно. Дано ЦСКА направи силна среща и да победи. Ще бъде сериозна битка. Но този мач, на толкова ранен етап от сезона, е за опипване на почвата. Да видят отборите докъде са стигнали, да си премерят силите. Още е много рано за някакви генерални изводи. Лудогорец има предимството, че съперникът му в Европа е доста по-лек, пък и си реши предсрочно двойката още в първия мач. ЦСКА обаче трябва да мисли и за реванша в Украйна. За представянето на отбора в първите двубои не искам да говоря. Нека не правим оценки”, анализира Пената.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гъмбъл

    7 4 Отговор
    Това не може чичо Митко да го е казал , в него има смисъл !