Last news in Fakti

11 Август, 2019 12:26 2 584 3

Бандаловски: От Левски е останало само името

  • бандаловски-
  • берое-
  • левски-
  • име-
  • чужденци-
  • вреда

Защитникът на Берое смята, че чужденците пречат на "сините" и на ЦСКА

Бандаловски: От Левски е останало само името - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Берое Иван Бандаловски не скри, че е много щастлив от победата над Левски (3:1). Бившият национал, който е юноша на “сините”, сподели, че с толкова много чужденци столичният гранд не го чака нищо добро.

“Труден мач, изцедихме се физически. Имахме късмет да си реализираме положенията. Още преди няколко дни, когато победихме Дунав, казах, че ние сме по-силни от Левски. Дойдохме да ги надиграем, направихме го и заслужено си тръгваме с трите точки. За мен това е нещо нормално”, заяви Бандата.

“Превъзхождаме Левски и като индивидуалности, и като отбор. От Левски е останало само името. Преди десетина години съперниците губеха на “Герена” с 0:3 още при излизането от тунела. Сега най-добрите им футболисти са Живко Миланов, Иван Горанов и Станислав Костов. Залагат основно на чужденци и нищо не се получава, от това страда и националният отбор. В ЦСКА е същото. Ние започнахме с пет българи, а през второто полувреме влезе и Мартин Камбуров”, продължи Бандаловски.

“От началото на сезона играем добре във всички мачове. Срещу Лудогорец не им отстъпвахме, но те си вкараха положенията. Знаете, че бюджетът им е с пъти по-голям от този на всички други отбори в България. Срещу Арда бяхме по-добри дори и с човек по-малко. Вече трети сезон съм в Берое и сега сме най-силни за този период. Да не се заблуждаваме от една победа, има още много мачове. Още в следващия кръг идва сериозен противник като Ботев (Пловдив). Трябва да сме постоянни и, както казва нашият треньор, да променим манталитета си”, добави Бандата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бивш фен

    11 1 Отговор
    Съвършено вярно, отборът е похитен от не-левскари!!!
  • 2 Лютфи

    8 0 Отговор
    Истинските и можещи левскари са отвън,и гледат жално.вътре е пълно с врагове.какъв е спортния директор от врага.да беше насу Велев и т.н.как щяха да ги насолът.черепа спаси Левски и ще го закрие.
  • 3 боцмана

    1 0 Отговор
    Нищо , че на челото му не могат да се разминат две мравки един път да каже нещо истинско и смислено.