Last news in Fakti

12 Август, 2019 15:20 2 025 0

Люпко Петрович избухна на въпрос за Бодуров и Пинто

  • цска-
  • люпко петрович-
  • николай бодуров-
  • рубен пинто-
  • въпрос за завръщането им

Сръбският специалист обяви, че Денис Давидов не е отстранен от тима

Люпко Петрович избухна на въпрос за Бодуров и Пинто - 1

“Не търся нови футболисти. Няма време да направим вярна селекция и отбор. Отбор, който ще бъде обичан, а не такъв, който ще е мразен. Разбирате ли? Тези, които не са доволни - да си ходят. Тези, които искат да останат - да играят със сърце за ЦСКА, a не да стават проблеми между самите играчи. Малко сме в по-тежка ситуация, отколкото се смята”, това заяви наставникът на ЦСКА Люпко Петрович.

“Давидов е в Русия. Не съм го отстранил. Има смъртен случай” поясни сръбският спец.

На въпрос има ли шанс Пинто и Бодуров да бъдат върнати в отбора, Петрович не реагира особено позитивно:''Защо да се връщат? Защо? Кажете ми. Правите само интриги. Попитайте играчите защо са отстранени''.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА