14 Август, 2019 07:26 1 948 0

Краснодар шокира Порто

Цървена звезда изхвърли Копенхаген след дузпи от Шампионската лига

В мач-реванш от третия кръг на Шампионската лига Порто загуби на собствен терен от Краснодар с 2:3 и след победа с 1:0 в миналата среща отпада от турнира и ще продължи участието си в Лига Европа.

Гостите се оттеглиха на почивката с 3 гола аванс, дело на Тони Вилхена и Сюлейманов /два/. Зе Луиш и Диас върнаха два гола за Порто през второто полувреме, но те се оказаха недостатъчни.

Към Лига Европа се насочи и Копенхаген, който бе елиминиран от Цървена звезда след изпълнения на дузпи. Крайният резултат след изтичането на редовните 90 минути бе същият като този от предишния двубой - 1:1, в продълженията нови голове не бяха реализирани, а при дузпите Звезда надделя със 7:6.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА