Last news in Fakti

14 Август, 2019 09:06 1 785 3

ЦСКА-София се разделя с двама играчи

Сред потенциалните напускащи са отстранените от Петрович Бодуров и Пинто

Отборът на ЦСКА ще продължи да бъде активен на трансферния пазар. Този път обаче "червените" ще се ориентират към изходящите сделки, като поне двама от настоящите футболисти би трябвало да напуснат клуба. Това ще се случи до края на месеца, твърди ежедневникът "Тема Спорт", цитиран от Топспорт.

Според публикацията, сигурен напускащ е десният бек Стойчо Атанасов, който остана извън сметките на щаба след загубата от Черно море на "Армията" (1:3).

Други потенциални напускащи са Бодуров, Чорбаджийски, Гълъбов и Пинто. Ситуацията около Бодуров и Пинто е напълно неясна, като до момента от клуба не са обявили как възнамеряват да процедират с тях.

За Гълъбов пък е известно, че е желан отново под наем от Етър. Неговото бъдеще обаче зависи от ситуацията с Бодуров и Чорбаджийски. Ако "армейците" не се разделят с някой от двамата по-опитни защитници, то той ще бъде преотстъпен на "Ивайло".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тцтц

    3 4 Отговор
    Хаха, маха най-добрите, а оставя такива като Соу, найс, а?
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Да си пазят магазините хората че червената измет много краде
  • 3 11ап

    1 0 Отговор
    Трима българи- АУТ! Браво!