Last news in Fakti

14 Август, 2019 11:01 1 066 5

Лудогорец ревна от съдийството

Отнеха ни 4 точки, жалва се Ангел Петричев

Лудогорец ревна от съдийството - 1
Снимка:БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отново изрази недоволството си от съдийството в първенството, съобщава БЛИЦ. Той застана пред медиите преди заминаването на отбора за Уелс за мач с ТНС и обяви, че „орлите“ до момента са били ощетени с четири точки в Efbet лига. Утре от 20:30 часа шампионите излизат на „Рейскорс Граунд“ в Рексъм срещу уелския шампион в реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Разградчани спечелиха с 5:0 първия мач преди седмица.

„Надявам се, че не е това феърплеят, за който се говореше. Лудогорец загуби 4 точки в първенството, заради ощетяване. Ако това е феърплеят, той е срещу Лудогорец. Надявам се да ставаме свидетели на коректни отсъждания в следващите мачове”, коментира Петричев.

„Мисля, че казусът с Марселиньо е приключен по положителен начин. Създаде се сериозна обстановка, но когато мине малко време, започваме да гледаме по-трезво на нещата. Аз държа на тези момчета, с които съм от 8 години. Радвам се, че успяха да си оправят отношенията с треньора. Негова беше инициативата за разговор. Аз адмирирам подобен подход.”

„Адмирирам решението за Вандерсон в националния отбор. Когато имаш качествени чужденци, няма причина да не бъдеш повикан в България. Доказан футболист е! Той е в основата на Лудогорец за успехите ни в Европа. Той ще направи голям мач на „Уембли“. Мисля, че е крайно време да се отървем от тези скрупули. Големи футболни сили използват чужденци, а ние продължаваме да гледаме тесногръдо. Всички сили трябва да са впрегнати, за да има успех националният отбор”, допълни изпълнителният директор на Лудогорец.

„Нека проявим уважение към ТНС, отиваме да изиграем пореден мач от Европа. Победата би била престижна за Лудогорец, не гледаме на мача като протоколен”, коментира Ангел Петричев.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Иванчо

    3 1 Отговор
    Тия селяндури няма ли да разберат, че нямат място в родния футбол. Да си ритат топка там из долината на широките гащи и да не ни занимават със себе си.
  • 3 Чичо Пенчо

    3 1 Отговор
    България МРАЗИ,МРАЗИ ,АМА МНОГО МРАЗИ Лайнагорец.Нймате място тук вие сте турски мекерета
  • 4 Bulba

    0 0 Отговор
    ,,Като вдовица за ***"
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.