14 Август, 2019 14:38 1 239 0

Лудогорец продаде нападател в Иран

Финансовите параметри по сделката не се съобщават

Българският шампион Лудогорец продаде бразилеца Жуниор Брандао в Иран. Нападателят, който беше собственост на "орлите", но играеше под наем в родината си, е продаден на иранския гранд Персеполис, съобщава изданието "Сагреш", цитирано от Спортал.

Нападателят сам се похвалил пред медията, че е разтрогнал договорката си с местния Гояс, в който беше пратен под наем от разградчани до края на 2019 г.

Очаква се още днес той да лети до Иран за задължителните медицински прегледи, след което официално ще бъде представен като играч на Персеполис. Финансовите параметри по сделката не се съобщават.

Брандао беше купен преди година за около 1.5 млн. евро, но така и не успя да се аклиматизира към футбола у нас и записа само два мача за "орлите", след което вкара четири голас екипа на Лудогорец 2 във Втора лига, напомня Спортал.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА